who am I 7#78
"és mivan körülötte?" #49-es hsz.
Azt hittem feltűnt baz :) ezért nem értettem, h mi az istenért bizonygatod azt a végtelent... :D Na, de a végére csak sikerült...Igazándiból ezek teóriák, fantáziálások stb.Mert még a "mi" univerzumunkat is csak szinte "látásból" ismerjük, és csak itt pörgünk a FÖldön, még nem jártunk egy másik galaxisban sem..de azért, lehet elmélkedni azon, hogy akkor, mi is veszi körül ezt..Lehet egyenletekkel (ahogy a húrt), le lehet vezetgetni valamit...Gondolom lesz olyan is aki erre a témára ráfexik...Isten tudja?Nekem a 2. állításod a szimpatikusabb, habár kíváncsi vagyok az univerzumunk határára, és hogy azon át tudunk-e "látni" (vagy valami teljesen más frekvencia a kulcs?).A mindentől van egy nagyobb és a végtelennel ezt párosítva, akár univerzum keletkezését is láthatnánk..és nem szupernovákból kellene kikövetkeztetni, h akkor lehet, h mi is így "keletkeztünk".. Na, de ez nem oldja meg a Föld és emberiség problémáit, és szerintem inkább ezzel kellene foglalkozni, ez meg maradjon hobbi..de jobb lenne, h ha háborúk meg lobbik helyett ilyenekre költenék a pénzt... A cél a lényeg még mindig...Az társadalom vezetőinek pedig, semmi céljuk nincs még mindig...szomorú.