• zOMG
    Ja hát igen nem kell csodálkozni hogy rosszul fogy ilyen nevetséges gépigénnyel aztán meg lehet bennem van a hiba hogy az évtized játéka nekem nem jön be ok hogy van egy élő lélégző város de szerintem anno a 3 sokkal nagyobb újdonság volt... év játéka ugyan már volt idén Mass Effect, Dead Space, Prince of Persia persze ezek komplexitása elhanyagolható a gta4 hez képest de miért kell mindig ilyenbe mérni a szintet ? mikor semmi máson nem múlik az hogy eltudja dönteni az ember hogy jó e neki az amivel játszink mint a játékélmény ott a pop egy mesés világot tár eléd aminek csak az ember fantáziája szab határt mass effect dead space pedig a sci-fi rajongók szivébe lophatja be magát van még fallout 3 is bár a 2 közelébe se ér egy egyedi univerzumot tár az ember elé sőt ezek még el is futnak lehet jönni azzal hogy igen ma már nem olyan nagy pénz összerakni egy erőművet igen csak hát kérdem én az egyszeri embernek aki bérből és fizetésből él annak mennyi felesleges pénze van a gépfejlesztésre 1 játék céljából mert ugye ezen is elkellene gondolkodnia a rockstarnak ha már "nagylelkűen" kiadta pc re kik vannak többen az átlagos felhasználok vagy a kis kocka akinek a gépe az élete arra költi a minden pénzét vagy inkább a anyu apu pénzét persze lehet mondani hogy olcsó az xbox menny vegyél azt de abban a pillanatban be is zárul a kör