• Balumann
    Ezen fölösleges vitázni, van olyan hanganyag amin azonnal észlelni lehet a különbséget a leggagyibb fülessel meg hangszóróval, és van aminél az életbe nem fognak különbséget észrevenni (persze jó minőségü mp3 tömörítésnél, pl. 320-as). Hasonlíts össze egy komolyzenei felvételt mp3-ban és audio cd-n, amiben zenekar, énekesek meg minden van, akármilyen botfüllel észreveszed hogy ég és föld a különbség. Könnyűzenében már kevesebb az esélye, pl. Green day van meg audio cd-n és mp3-ban, nah ott pl. semmi különbséget nem hallok, mind a 2 nagyon jó minőség.

De hogy visszatérjünk a témára, engem a recék sem zavarnának. Előző topikban raktam be képet, hogy az én gépemen - akármit állítok - hogyan néz ki a grafika -> szörnyen, még medium -on is. Mintha 320x240 -es felbontásban játszanék körülbelül, de érdekes mert van néhány textúra ami meg viszonlyag jó, fejeket szinte egyáltalán nem lehet kivenni. Csináltam már én is mindent, legújabb driver (mindent próbáltam állítani), dx frissítve, stb. Ennyit erről.