Piel#54
Hogy rövidre zárjam vitátokat, megemlítenék néhány dolgot. Manapság a papírt vegyipari melléktermékekből állítsák elő, több a műanyag benne mint a fa.
A kiadók a költségeiket magasan tartják mesterségesen, azért, hogy minél nagyobb legyen a nyereség, ugyanis kapitalizmus van! Azt számolnak el ami csak rá fér a p...jukra.
Én txt-ben szoktam olvasni a telefonomon, mert megtehetem, hiszen ott van mindig velem. Kicsi a kijelző, de időtöltésnek megfelel, ha kényszerű a várakozás. Azután ott van a PNA is! Természetesen ebben is olvashatok, mert ez is beolvassa a szöveget.
Ebből kifolyólag én nem készítenék különálló e-book olvasót, hanem a meglévő eszközeimet fejleszteném úgy, hogy alkalmassak legyenek a terjesztésre! Mindkettőben van antenna, ezért wifi vagy bluetooth kapcsolatra alkalmas mindkét készülék, szerintem csak idő kérdése, hogy akár ezeken is olvashassunk. A PDA-t meg sem említem, mert annyi mindenre használható még szöveg megjelenítésen kívül. Nem szükséges (felesleges) egy külön eszköz ehhez. Ez csak a sznoboknak jó, hogy el tudják kápráztatni a környezetüket, mert "nekem ilyenre is telik".