torreadorz#96
Szerintem meg te továbbra is hülyeségeket beszélsz:
"Aki Vista alá 1GB ramot tesz és szidja... Ehh... Hát az XP-s gépembe is alapból 2GB-ot tettem, főleg ilyen árak mellett. "
Aha, tipikus fogyasztói hozzállás. A következő windowsnak meg majd 32 giga ram kell és feldughatod a seggedbe a 2 gigás gépedet. Mindez azért mert "ocsó" a hardware majd vesz a hülyegyerek új gépet ahelyett hogy optimalizálnánk a kódot. És csodálkozhat nagyra nyilt szemekkel hogy egy 10x erősebb gépen az "új" oprendszer alatt ugyanolyan gyors az office meg az explorer mint az előző gépen. Csak a pénztárcája lett vékonyabb. Olyan ez mintha évről évre bikább autót kéne venni hogy képes legyen ugyan azt a gyorsulást és sebességet hozni mint egy régebbi autó. Még szerencse hogy az autógyárak nem ezt a stratégiát követik.
"Az én instabil Vista-s gépem még 1x sem fagyott le, de a munkahelyen a stabil XP-s gépen lefagyott a Winamp. Csak úgy. Hm. "
tényleg hm... mi a tököm köze van a windowsnak ahhoz hogy lefagy a winamp?
"Aki meg azon siránkozik hogy lassú a gépe, az miért vette meg a Vista-t?"
Azért mert ezzel adták. Ugyebár köztudomású hogy ma már szinte minden új gépet csak és kizárólag telepitett vistával szállitják. Jó persze lehet linuxszal is venni, de ez csak kb. a gépek 10%-a a többi tényleg előre telepitett vistával jön ki a gyárból. Ja és akkor most beszélhetnénk ugyebár a vista capatable matricáról is, amit olyan gépekre is ráraktak amin még a szegény xp is szenvedne... És akkor a user mit mondjon?