• B0nFire
    Bocs, hogy kicsit megkésve reagálok. Szóval. Senkit nem akarok megetetni semmiféle sóderrel, de azt hiszem eltúlzod a dolgokat egy cseppet. Én ugyan már régen voltam óvodás, de ismerek néhányat a mai generációból is, és egyikőjük sem tud crackelni. Lehet hogy nehéz elhinni, hogy attól még hogy te tudsz valamit, az még nem evidencia mindenki számára. Ha jól tudom, még most sem tananyag semmilyen iskolában a programok feltörése. Tehát hidd el, elég sokan vannak, akik nem értenek hozzá.

"itt többnyira olyanokat találsz akik egy tiplák nem sok, de annyit nem adtak ki még életükben szoftverért" - Szerintem meg ilyen mondatokat nem kéne leírni egy nyílt fórumon, mert ezzel bűncselekménnyel vádolsz meg embereket, ráadásul még bizonyítani sem tudod az állításodat. Tedd hozzá, hogy "Szerintem...", vagy "Véleményem szerint...", vagy "Én úgy gondolom...", és rögtön más a dolgok színezete.

A Photoshopról pedig annyit, hogy én sokáig még akkor is a 6-ost használtam, amikor mások már javában a CS2-CS3-mal dolgoztak. Az alapokat azon sajátítottam el, majd miután kinőttem, és úgy gondoltam, hogy erre tényleg szükségem van, akkor váltottam a CS3-ra. Ha úgy gondolod, hogy a 10-es verzió teljesen fölösleges, mert a 6-os is tudta mindazt, akkor valószínűleg csak felületes ismereteid vannak róla. Csakúgy, mint ahogy már más programokat is összehasonlítottál. Én nem értek a 3D-hez, ezért nem is foglalok állást a 3DSMax vs Blender vitában.

Nem baj, nem lehet mindenki ezermester, én nem értek a programok feltöréséhez, te pedig nem értesz a Photoshophoz. Így kerek a világ. No.