végül pedig nem is értem mit akar valójában a Microsoft, nincs két hónapja, hogy saját bevallásuk szerint is SZAR (persze enyhébben kifejezve) a Vista.... illetve rossz a hangsúly: nincs két hónapja, hogy BEVALLOTTÁK (töredelmesen) a nagyközönség számára is, hogy a Vista valójában egy rakás szar lett... de majd a következő oprencerük így meg úgy, meg hogy az de majd milyen szuper lessz....
erre most egyre másra jönnek a hírek, egyöntetűen hogy a Windows 7 az BIZONY a Vistára fog épülni (hacsak nem egy átskinezett Vista lessz, mert ezt is kinézem még a Microsoftból) szoval nem kell félni, nem fog fájni ... szóval nem is értem, hogy mi a tervük... mégis mit gondolnak: ők nem gyurcsánykormány hogy mindenképp le tudják tolni az emberek torkán a sz*rjukat...
Megértem én a fanokat én is ki fogom próbálni az biztos, de hogy túl sok jóval nem tudok kecsegtetni senkit se az is bisztos... mert ha a Viszta ekkora egy rakás szar lett, akkor a Microsoftnak meg kell tanulnia szarból vaskarikát csinálni az a minimum, hogy a Windows 7-et rajtam kívül még más is LEGALÁBB KIPRÓBÁLJA....