• fourgee
    Nekem az XP vígan elfut 2GB rammal, a Vista Home Premium is vígan elfut 2GB rammal (játszom is a Vista-s notebook-on) és állítólag a Windows 7-nek kisebbek lesznek az igényei, tehát annak is bőven megfelel 2GB ram. Az most mennyibe is kerül? Kb. 8000 forint? Nézd meg, legutóbb boltban 40 ezer forintért láttam XP Professional-t, OEM változatban, ha valaki kiad rá annyit, akkor a 4000 forintos 1GB ram mellé még befér még 1x 4000 forint. Vagy ha Vista-t veszel 32 ezerért OEM verzióban, akkor 2GB ram árát meg is spóroltad. 1 magos processzorból meg már elég kevés van, 99,99% hogy 2 magost vesz az aki most vesz, tehát az is elég Vista alá.

A gépet rossz helyen vetted, mert én bármelyik Vista verziót választhattam, sőt akár XP-t is rakathattam volna rá, úgy szállították volna. De úgy voltam vele, hogyha már ekkora a teljesítménye, meg DX10-es gpu van benne, meg adnak hozzá távkapcsolót is amivel a Media Centert tudom kezelni, akkor legyen Home Premium.
    Linuxot nem lehetett kérni rá, de bármilyen Linux verzió lejön netről fél óra alatt.

Hogy mi köze van a Winamp fagyásának az XP-hez? Olvasd el mégegyszer, csak azt említettem meg hogy a cégnél azt mondták hogy azért kell XP a gépekre mert az stabilabb mint a Vista. Nos, nekem Vista még soha nem fagyott, Winamp meg még XP alatt sem fagyott nekem az otthoni gépemen, bent a cégnél meg ahol azért kellett XP mert az stabilabb, ott a Staroffice mellett futtatott Winamp meghalt... Ha Vista alatt fagyott volna, a hozzád hasonló Vista-szidók most itt kárognának, hogy azért fagyott mert szar a Vista.
    Ha XP alatt fagy, akkor meg kérdezitek hogy mi köze az XP-hez. Öööö... mi is az a kettős mérce? :))))