• Rusy
    érdekesnek találom én is ezt a politikát, én is azt mondom, hogy az árcsökkenés és a sokkal tartalmasabb játékok lesznek majd életképesek, mert a másolásvédelem szerintem, mint lentebb írta valaki a legális vásárlókat szívatja semmi másra nem jó, én is azt vettem észre utóbbi 1-2 évben, hogy letöltöttem szinte minden új játékot, kicsomagoltam egy game mappába és azon kapom magam mostanában, pont ezen gondolkodtam, hogy a 80%-át fel sem telepítettem, amivel játszok azt meg általában megveszem, és a többit meg kb 3-4 hónapig álla a gépemen aztán törlöm, ebből sok olyan amit arra sem érdemesítek hogy feltelepítsem nem hogy megvegyem,
    és egy nagyon fontos példát említsek részemről, ami a sacred 2 sokáig nem volt törés magyar feliratos, nyomtuk öcsémmel haverokkal stb, kijött a patch várjuk a krekket ami azóta sincs, már 2 hónapja gondolkodok hogy megveszem, de 10ezer ft-ot egyszerűen nem ér mondjuk legyen 3990 vagy 4990, mint mondjuk a diablo 2 annak idején várok még menjen lejebb illetve vaterán keresem, és sajnos nagyon sok játékkal ez van, nem akarok senkinek a szívébe gázolni, de itt van pl 2 hájpolt játék, far cry 2, crysis warhead, igazából 1000ft-ot se adnék érte ha lenne warez ha nem, de ha nem lenne warez nem tudnám kipróbálni se, és ez az egy dolog amiben sajnos a warez tényleg kárt okoz a kiadóknak, hogy kiderül 1-1 játékról "idő előtt" mielőtt megvenné az ember hogy mekkora szar, ötlettelen unalmas amiért vétek pént kérni egyáltalán.
    És mielőtt még valaki nagyon unná még a pofázásomat, itt van még egy példa részemről a c&c 3 amit megvettem annak idején 11990ft-ért +futár 990ft, miután kinyomtam warezben, és utána nyomtam neten multiba, amit azért hoztam fel, mert itt egy újabb játék a red alert 3 ami azért valjuk be elég hasonló kategória, de annyira nem tetszett nem erre számítottam, letöltöttem kinyomtam az első 3 pályát a videók istenek, de már tudtam hogy ezt nem fogom 3 ezer ft-ért sem meg venni, majd egyszer végignyomom warezbe ha rászánom magam az előző részek tiszteletére, de semmi más
    a konzolokról meg annyit, hogy én kb 13-14 éve pc-zek sosem volt semmilyen konzolom és nem is lesz, az első nagyon nagy gondom, hogy inkább a stratégiákat kedvelem ami konzolon nincs, de ami még fontosabb hogy mindennél jobban rühellem a game padot, és mint pc-s egyszerűen nem tudom elképzelni egér nélkül (itt valaki lentebb írta x360-on) mondjuk a fallout 3 játszhatóságát, de valami olyasmi lehet mint a pc-s alone in the dark 5 pcs változtata nagyon tetszett de egyszerűen számomra irányíthatatlan, ez az én véleményem ha valaki azt mondja játszam gémpaddal a gta4-et hát inkább kinyírom magam :d