A Ubisoft warez-tesztje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Diablo2+lord of desruction 2990Ft
-Starcraft+Broodwar 2990Ft
-Imperium Galactika 2 1990Ft
-Neverwineter Nights Diamond edition 3990Ft (alap+2 kieg+2 bonusz, az 5 game 😊)
-Guild wars (alapjatek) 6990Ft
A tobbit letoltottem, vegigjacottam, de alig van kiirva par db, ha 2-3000 Ftert adnak a jatekokat, ami erdekel ugyis warezban toltom le es jaccok vele, de ami tetszik is, azt meg is veszem ha lekot, erdekel, es olcsobb.
Szerintem a jatekgyartok jovoje a szinvonalas, olcsobb jatekokban rejlik.
Hiaba van csilli villi grafikaj a gameknak, ha egyszer par pra alatt eg lehet unni, nem valtozatos.
Ez az en velemenyem
Battletag: coolpet#2467
hát ezért le sem érdemes tölteni, növelve a warez mennyiségét...mert szokták azt is mérni. az egyes torrentoldalakon figyelik, hányan töltik le az adott törést. meg kell fontolni, hogy mi az ami tényleg érdekelhet (akár eredetben, akár warez-ben), és csak azzal foglalkozni.
egy idõ után biztos mindenki túl tudja tenni magát ezen, úgy értem, nem fogja úgy érezni, hogy neki minden játéknak meg kell lennie, ami kicsit is érdekli...igenis mérlegelni kell. nem történik semmi, ha valamit kihagysz, az értékesre kell koncentrálni.
na abbahagyom a szentbeszédet 😊)))
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
és egy nagyon fontos példát említsek részemrõl, ami a sacred 2 sokáig nem volt törés magyar feliratos, nyomtuk öcsémmel haverokkal stb, kijött a patch várjuk a krekket ami azóta sincs, már 2 hónapja gondolkodok hogy megveszem, de 10ezer ft-ot egyszerûen nem ér mondjuk legyen 3990 vagy 4990, mint mondjuk a diablo 2 annak idején várok még menjen lejebb illetve vaterán keresem, és sajnos nagyon sok játékkal ez van, nem akarok senkinek a szívébe gázolni, de itt van pl 2 hájpolt játék, far cry 2, crysis warhead, igazából 1000ft-ot se adnék érte ha lenne warez ha nem, de ha nem lenne warez nem tudnám kipróbálni se, és ez az egy dolog amiben sajnos a warez tényleg kárt okoz a kiadóknak, hogy kiderül 1-1 játékról "idõ elõtt" mielõtt megvenné az ember hogy mekkora szar, ötlettelen unalmas amiért vétek pént kérni egyáltalán.
És mielõtt még valaki nagyon unná még a pofázásomat, itt van még egy példa részemrõl a c&c 3 amit megvettem annak idején 11990ft-ért +futár 990ft, miután kinyomtam warezben, és utána nyomtam neten multiba, amit azért hoztam fel, mert itt egy újabb játék a red alert 3 ami azért valjuk be elég hasonló kategória, de annyira nem tetszett nem erre számítottam, letöltöttem kinyomtam az elsõ 3 pályát a videók istenek, de már tudtam hogy ezt nem fogom 3 ezer ft-ért sem meg venni, majd egyszer végignyomom warezbe ha rászánom magam az elõzõ részek tiszteletére, de semmi más
a konzolokról meg annyit, hogy én kb 13-14 éve pc-zek sosem volt semmilyen konzolom és nem is lesz, az elsõ nagyon nagy gondom, hogy inkább a stratégiákat kedvelem ami konzolon nincs, de ami még fontosabb hogy mindennél jobban rühellem a game padot, és mint pc-s egyszerûen nem tudom elképzelni egér nélkül (itt valaki lentebb írta x360-on) mondjuk a fallout 3 játszhatóságát, de valami olyasmi lehet mint a pc-s alone in the dark 5 pcs változtata nagyon tetszett de egyszerûen számomra irányíthatatlan, ez az én véleményem ha valaki azt mondja játszam gémpaddal a gta4-et hát inkább kinyírom magam :d
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
KÖVETKEZMÉNYE a kalózkodásnak, tehát nem lehet a kiváltó oka. innen bukik az egész koncepció. a kalózkodásnak TÖBB oka van (drága a játék, minek vegyem meg ha le is tölthetem, stb...és most már az is, hogy a tört verzió felhasználóbarátabban mûködik...).
1. alapvetõen az árakat kellene csökkenteni, bár pl. a 7k-s Pop Prodigy már egész barátságos.
2. a játékok színvonala...lehet fröcsögni, de szerintem egyre butábbak a játékok...a konzolság miatt...
plusz a legtöbb mai játék esetén már lassan a 10 órás játékidõnek is örülni kell. pl. a dead space megérte a teszkógazdaságos 3k-t, de az eredeti 12-õt soha nem adtam volna érte, még akkor sem ha egyébként tetszett a játék. mert kb. 8 óra volt, és még multi sincs benne, nem mintha egy "kötelezõbõl" összedobott multi változtatna a helyzeten. de pl. annak idején asszem 11 vagy 12 ezer volt a battlefiled2...azóta is játszom vele, 3 éve (?).
...vagy azért, mert 20 évnyi gamerség után már nem sok minden tud lenyûgözni...<#fejvakaras>#fejvakaras>
mindenesetre már több éve megveszem azokat a játékokat, amit érdemesnek tartok rá, amit meg nem veszek meg, azt le sem töltöm, mert minek?
aki meg csak azért tölt le játékot, mert minek vegye meg ha le is töltheti, azt úgysem lehet megváltoztatni árcsökkentéssel. úgyhogy mindig lesz kalózkodás.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kicsit erõltetett az Ubi magyarázkodása, mert ez számomra csak egyvalamit bizonyítana: Teljesen tök mindegy milyen védelem van rajta, akkor is fognak kalózkodni. Innentõl kezdve meg totálisan logikátlan és felesleges lenne tovább szívatni a legális vásárlókat.
One Vision. One Purpose.
milyen sok embernek van Ferrarija és mennyi CO2-et bocsátanak azok ki...
A
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A GTA4 is term. ütõsebben néz ki PC-n, az már más kérdés, hogy patchelésre szorul, de nem is kell mindig a 0-day gamezzel játszani.
Ha egy mûfaj hiányzik, még mindig lehet fillérekért olcsó konzolt venni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A
A
A
Több konzolom van, mint PC-m, de amit lehet PC-n játszok, nem véletlenül.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-8800 GTS 640 MB (jelenlegi 20-25 ezer körül cserélnek gazdát!)
-2 GB 800 MHz RAM (5k újan)
-C2DUO 2.5 GHz (20-23k körül)
-xyz SATA vinyó
is az alább linkelt beállításokkal atom stabil 30 FPS felett volt.
Az új vason ez még inkább igaz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
shaken, not stirred
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Ettõl függetlenül, magasabb felbontás, sok AA jutott nekünk, konzolon meg nem... ráadásul FELE ÁRON!!!
Lehet, hogy csak nem túl szerencsés helyen csináltad, mert azért vannak benne jóval szebb, kidolgozottabb (és kevésbé szögletes) tájak is.
már lassan két hete hogy játszok vele, eddig kb. 3szor vettem elõ, de annyira repetitív, hogy mindig mindenhol ugyanaz a dörgés, hogy 2 óránál többet egyhuzamban egyszerûen lehetetlen vele játszani.
így néz ki a játék, és bugmentes, FPS meg az egekben:
Ajánlom figyelmedbe a Full HD feletti felbontást, és az élsimítást ;-)
A
A