hát az tuti, hogy nem a másolásvédelem az oka a kalózkodásnak. ezek el vannak tévedve, összekeverik a szezont a fazonnal. eleve a másolásvédelem
KÖVETKEZMÉNYE a kalózkodásnak, tehát nem lehet a kiváltó oka. innen bukik az egész koncepció. a kalózkodásnak TÖBB oka van (drága a játék, minek vegyem meg ha le is tölthetem, stb...és most már az is, hogy a tört verzió felhasználóbarátabban működik...).
1. alapvetően az árakat kellene csökkenteni, bár pl. a 7k-s Pop Prodigy már egész barátságos.
2. a játékok színvonala...lehet fröcsögni, de szerintem egyre butábbak a játékok...a konzolság miatt...
plusz a legtöbb mai játék esetén már lassan a 10 órás játékidőnek is örülni kell. pl. a dead space megérte a teszkógazdaságos 3k-t, de az eredeti 12-őt soha nem adtam volna érte, még akkor sem ha egyébként tetszett a játék. mert kb. 8 óra volt, és még multi sincs benne, nem mintha egy "kötelezőből" összedobott multi változtatna a helyzeten. de pl. annak idején asszem 11 vagy 12 ezer volt a battlefiled2...azóta is játszom vele, 3 éve (?).
...vagy azért, mert 20 évnyi gamerség után már nem sok minden tud lenyűgözni...
mindenesetre már több éve megveszem azokat a játékokat, amit érdemesnek tartok rá, amit meg nem veszek meg, azt le sem töltöm, mert minek?
aki meg csak azért tölt le játékot, mert minek vegye meg ha le is töltheti, azt úgysem lehet megváltoztatni árcsökkentéssel. úgyhogy mindig lesz kalózkodás.