• FlyingV
    #17
    amíg 160 kbps-es 'minőségű' (320 se sokkal jobb) egy neten megvásárolható-letölthető szám, addig nem fog kihalni a CD. Mellesleg a CD legalább ilyen messze van egy igazi bakelittől. Faternél van lejátszó, most fogom megvenni egyik kedves együttesem legújabb albumát bakeliten 5k-ért, de megéri, nagyon várom :)

    Az audioDVD jó lenne, csak mondjuk akkor ne abból álljon az egész, hogy ugyanolyan CD minőségben adják a zenét, csak van 1-2 bónusztartalom..

    Amúgy igen, írt CD-t aláíratni gáz, valamint a digitális zeneértékesítésnek hátránya az, hogy nincs booklet, nincs szépen megnyomtatott CD, satöbbi.. Nem mellesleg szerintem elég idétlenség lenne egy pl pendriveot odaadni kedves akárkinknek karácsonykor, hogy tessék, most töltöttem ájtúnszról..

    A kiadók meg okés, hogy keveset adnak a zenészeknek, de ad1: anyagköltség, ad2: reklámköltség, ad3: rizikófaktor, ad4: kiskereskedői haszon, blabla, stb, mindemellett jó ideje nem nőtt, sőt csökkent a CDk ára.. Általában szemét bagázs az összes azt aláírom, de nem mindig annyira, amennyire tűnik:)