Hogyan kedvelted meg a futballcsapatodat?
  • campy
    aha régen Pirelli volt az Inter mezén az fasza volt...(y)
    2000-es EB-n 10 éves fejjel nagyont tetszett az Olaszok focija és a Franciákat kb ott gyűlöltem meg az állandó 93. percükkel...na mind1 erről sokan tudnának mesélni kinek hogy lett a kedvence melyik csapat

Barcelona: 2003 környékén(azelőtt csak a nemzetközi meccseket figyeltem leszartam focit) láttam ott focizik Overmars meg egy csomo Holland akiket szerettem pl Kluivert, Reisiger, Davids is aztán de ő csak 1 szezont de a lényeg, hogy akkor láttam Ronaldinhot is először rögtön megtetszettek Reijkaard húzásai is szval akkor kb beleszerettem a csapatba a ragyogó futballjuk miatt...azóta is tart ez a szerelem:D
    a Juventus a másik nagy kedvenc őket pedig a 2003-as BL meneteléskor és a Nedved mikor megkapta az Aranylabdát azóta szeretem őket + Del Piero is 2000 óta az egyik kedvencem volt Tottival (aki AS Rómás) egyetemben

érdekes történetei lehetnek az embernek, milye röhej hogy mostmár akiket láttam gyerek fejjel kezdenek szépen visszavonulni(vagy már megtették):S:S pl Figo, Nedved, Milosevic, Mendieta, Lizarazu, Zidane, Koller, Hakan Sükür, Davids, Kluivert, Zahovic, Kahn, Batistuta, Ortega, Iuliano és sokan mások