119
Hogyan kedvelted meg a futballcsapatodat?
  • w77d
    versenyeztem már nem egyszer kocsival, az teljesen más. imádom azt is meg a focit is, nem zárja ki egymást... Te hogyha eszel egy sütit ami nagyon ízlik, akkor onnantól kezdve már az életben nem fogsz más sütit megenni?
  • Christiansen
    gyerekkorom fociélményei
    94 Brazil-Olasz döntő -> ITA :)
    96 Német-Cseh -> utálom a német foci minden formáját:)
    98 Argentin,Holland válogatottak megkedvelése
    Bergkamp, Batistuta voltak a kedvencek
    99- Manchester mánia :)
    2000-től olasz válogatott, Fiorentina, Juventus drukkolás
    Barcelona, Inter, Milan, Bayern és a többi, Chelsea stb iszonyatosan utálás:D:D:d
  • banok
    Én 1996-ban egy MTK-Fradi meccset néztem és akkor kezdtem el az FTC-nek szurkolni, de nem tudom megindokolni, hogy miért.
  • Slayerboy
    Mi az a fradi? Jaaa, hogy az a fradi? Akkor bocs, én azt hittem, hogy ez a topic a fociról szól...
  • Lammer
    Gyerekkorom elso elmenye a 86'os csodalatos MAGYARORSZAG-BRAZILIA 3-0 volt!
    Gol1
    Gol2
    Gol3
    (uristen ezt megkonnyeztem baszki! a mostaniak hol vannak? HOOOOOOOOOL, szet tud vetni az ideg ilyenkor -.-)

Klubszinten meg szinten CSAK A FRADI!!!44 ugyanugy 86 ota... talan kornyezet? nagyapam(Isten nyugosztalja) is Fradi drukker volt, vele neztunk sokat meccset anno :(
  • Fehercsoki
    Te jó ég amikor a címet olvastam nemgondoltam volna hogy foci csapatról van szó:S:S:S
  • buldozer99
    Ezt énse értem hogy egy férfi hogy nem szeretheti a focit...:S
  • Gnome
    Torrente kedvenc csapata..onnan kezdtem el jobban nézni a meccseiket és nagyon megtetszett a szurkolóik metalitása meg úgy az egész csapat...és végre idén elég szépen zártak a fiúk^^
  • maffioso
    először azt hittem hogy ez valami csajjal kapcsolatos topik :D
  • campy
    az volt aztán a mocsokság és az 1999-ben történt...2 kapufát lőtt a Bayern 1-0 nál...
  • campy
    nem Mexikó hanem Dél-korea ütötte ki őket a hosszabbításban...hozzáteszem a rossz bírói ítéletek miatt többek között nem adták meg Vieri gólját mert les volt a bíró szerint pedig nem és Tottit a 87. perc környékén jogtalanul kiállították...ennyi nézz utána
  • campy
    hálistennek belőtte a Milannak azt a gólt akkor nagyon fiatalka volt alig 18 éves? abban a csapatban kellett hogy legyen Seedorf, Davids és pl Kanu is
  • campy
    jó de az a címzése meg vhogy a mez is valamivel sötétebb volt a kéksége is más volt...miért pl 2002 óta mennyit változott már a Bayernek és az AC Milannak a meze
  • Rabbit20
    Kedvenc csapatom igazából sose volt mindig annak szúrkoltam ahol Kluivert játszott :D
    '95 bl döntő
  • zvaragabor
    De, csak nem kedveltem meg a futballcsapatot. :D VAgy inkább a passzív focit. :D
  • Rockynhooo
    yo ennyi erővel minden sport egy szar -.-'! mellesleg én nem konkrét foci kedvelő vok hanem úgy álltalába minden... Foci , NBA, Kézilabda, F1... stb. szinte mindent megnézek és mindenhol van kedvencem.
  • solo
    Majdha beülsz egy versenygokartba, vagy egy versenyautóba akkor megérted, hogy az igazi versenyzéshez képest a foci még Benny hill shownak is kevés, ahogy esnek, kelnek egymáson: D
  • kretyás
    azmeg fifa96 DA:D:SD.das-.asd-sd.sdasdas.d-
  • ForzaInter
    np:)
  • ForzaInter
    Laziot is?:D
  • Rockynhooo
    Davor Suker
  • hunbasser
    ehh,bocs,amire elolvastam meg megírtam...na szóval nem láttam,bocs :D
  • hunbasser
    még most is Pirelli a mezszponzoruk :)
  • kretyás
    Alan Shearer.pont.
  • ForzaInter
    sztem te nem ember vagy
  • ForzaInter
    nekem is sok kedvencem visszavonult már:(
    ez van, gyorsan szalad az idő...
  • zvaragabor
    Sehogy. Szívás, de nem érdekel a foci. Mármint haverokkal nagyon szívesen focizok, Jászberényi egyesületben (JSE) is játszottam mind kapusként, mint hátvédként, de a TV-s foci a legkisebb mértékben sem tud megfogni. VB-t sem néztem, azt sem tudom, mikor volt legutóbb, és hogy ki nyert. Annyit tudok, hogy 98-ban francia, mert sokáig volt '98 France-s kulcstartóm a Kodak-tól.
  • ForzaInter
    még mindig Pirelli van amugy:D
  • Rockynhooo
    jaja tegnap pont erről témáztam haverral h mennyi nagy név kiment már a régiekből :(
  • campy
    aha régen Pirelli volt az Inter mezén az fasza volt...(y)
    2000-es EB-n 10 éves fejjel nagyont tetszett az Olaszok focija és a Franciákat kb ott gyűlöltem meg az állandó 93. percükkel...na mind1 erről sokan tudnának mesélni kinek hogy lett a kedvence melyik csapat

Barcelona: 2003 környékén(azelőtt csak a nemzetközi meccseket figyeltem leszartam focit) láttam ott focizik Overmars meg egy csomo Holland akiket szerettem pl Kluivert, Reisiger, Davids is aztán de ő csak 1 szezont de a lényeg, hogy akkor láttam Ronaldinhot is először rögtön megtetszettek Reijkaard húzásai is szval akkor kb beleszerettem a csapatba a ragyogó futballjuk miatt...azóta is tart ez a szerelem:D
    a Juventus a másik nagy kedvenc őket pedig a 2003-as BL meneteléskor és a Nedved mikor megkapta az Aranylabdát azóta szeretem őket + Del Piero is 2000 óta az egyik kedvencem volt Tottival (aki AS Rómás) egyetemben

érdekes történetei lehetnek az embernek, milye röhej hogy mostmár akiket láttam gyerek fejjel kezdenek szépen visszavonulni(vagy már megtették):S:S pl Figo, Nedved, Milosevic, Mendieta, Lizarazu, Zidane, Koller, Hakan Sükür, Davids, Kluivert, Zahovic, Kahn, Batistuta, Ortega, Iuliano és sokan mások
  • ForzaInter
    egy életérzés az egész:D legjobban akkor jön ez át ha kimész kedvenc csapatod meccsére.
  • ForzaInter
    98-as uefa-kupa döntő miatt kedveltem meg a csapatot, volt egy cikk róluk még a döntő előtt ujságban, és láttam h ott nyomja Ronaldo meg kurvára megtetszett a mezük:D de ugy 02-ig nem nagyon követtem figyelemmel a csapat teljesítményét, mer net akkor nem volt, meccseket se tudtam sehol nézni, így csak néha ujságokból értesültem... tehát ugy 2002-ig nem nagyon tudtam sehol nézni meccseket, csak a válogatott nagy tornákat (vb,eb...), 2002-ben meg jött a vb, az olaszok válogatottban meg azon a vbn lett a kedvencem Christian Vieri, és a kereteket mikor nézegettem akkor láttam hogy az Interben játszik:D abban az évben meg lett a kábeltévénk:D és azóta rendszeresen figyelemmel követem az Inter meccseit:D azóta tart a szerelem

az olasz válogatottat, meg 2000-es eb óta szeretem, az argentinokat, meg amiatt kedveltem meg, mert az Interben sok argentin játszott/játszik.
  • Rockynhooo
    Amúgy ez az egész annyira szép dolog a klubbod egy életen át elkisér , aki nem szereti a focit vagy nem érzi ezt az fel sem fogja miről van szó.
  • Nuki
    Én pici koromban sokat játszottam a Fifa 98-al mikor megjelent. Ott volt az olasz válogatottnak kék meze és mivel kék volt a kedvenc színem megszerettem őket.

Magyar fociban a Fradinak drukkolok, de igazából azért mert apai ágon mindenkim annak drukkolt (Orosházi nagyapám is!).

Viszont ilyen nemzetközi klubcsapat-témában nincs senki kedvenc, nem is nagyon ismerem őket. Mi alapján döntsem el felnőttebb fejjel, hogy kinek drukkoljak? Lehetőleg olasz klubcsapatot választanék.
  • Kaplan
    Kiskoromban a Fradiban kezdtem el focizni, aztán az iskola miatt abbahagytam, és mivel ferencvárosi lakos vagyok a szerelem azóta is töretlen. Megmondom őszíntén fogalmam sincs hanyadik születésnapomra kaptam egy +Canalos Juve mezt Del Piero felirattal a hátán. Onnantól kezdve nem volt megállás és Juventinonak álltam. Az Arsenallal való kapcsolatom pedig érdekes. Akkoriban mikor bevezették a PL adását nagyon-nagyon sokat néztem az angol focit. Akkoriban Fulham szurkoló voltam (A Puma fél fekete mezükért oda voltam.. Azóta is keresem azt a mezt.) Egyszer elaludtam egy délutáni meccsen és mikor felébredtem az Arsenal játszott. Reyes, Henry, Pires, Bergkamp azonnal varázslatba ejtettek.

Ez a három kedvenc csapatom története. Amikor a BLben az Arsenal-Juventus párosítást kihúzták végtelenül csalódott voltam, hisz tudtam innen már nem mehet tovább kettő...:)
  • Benny04
    sehogy.
  • tobias88
    1 ok volt a Barcának való drukkoláshoz még annó 98ban:

Rivaldo
  • lord nihilus
    ótejóég kis szóismétlésadag, lécci nézzétek el xD
  • lord nihilus
    2002-es VB-n az első meccs amit végignéztem a USA-Németo. meccset, ekkor megtetszett a németek játéka, és főleg ugye Kahn védései és vezéregyénisége fantasztikus volt, és Ballack is szimpi volt. Persze a VB után egyből a Bayernre fókuszáltam miattuk, és bár az akkori idényük nem volt vmi jó azért beleszerettem a csapatba. kb ennyi :)
  • Rockynhooo
    én meg kiégtem a magyar bajnokságbol már nagyon rég. Válogatottnak drukkolok az alap.