Az ötöslottó nyerőszámainak kitalálása!
  • ubulka
    #213
    Az ezzel is a baj, hogy kalkulálni, kalkulátorozni kell egész nap, statisztikákat kell olvasni, gyakorolni, míg meg nem érted, és rájössz a rejtvényre.
    Ebben is van logika. ha már tudod mi a logikája az első két számnak, még mindig van 5-10 lehetőség, azokon belül melyik számok lesznek.
    Így sok pénzt lehet beleölni a próbálkozásokba.
    Spontán játszani nem igazán érdemes.

    Én évente játszok, akkor 150-200 ezer forint értékben adok fel nyerőszámokat, de előtte hónapokon keresztül számolok, kalkulátorozok.
    Eddig sajnos egyszer sem sikerült megnyernem az ötöst, pedig volt már mikor közel jártam hozzá, de két 4 találatosom már volt mióta játszom 10 éve.-ez nem nagy összeg mint tudjuk a lottó világában nagy számok mozognak, de ezt vissza lehet forgatni további játékokba.
    Én pl a milliós nyereményt szétosztottam.:
    200 ezer forint értékbe vásároltam az OTP banknál 40db 5000-res címletű autónyeremény betétkönyvet, 100 ezer ft tippmixre, 150 lottózásra, többivel pedig feltöltöttem a kaszinóba az egyenlegem.
    Így megy el egy millió.

    Persze az autóbetétkönyvet rá 2 évre kihúzták, az árát kértem, lényegtelen az összeg, ez már jelentősebb ugyan, de ennek csak kis részét forgattam vissza a szerencsejátékba.
    Jelenleg Kaszinókba tevékenykedem, lottózás mint írtam, csak egy évbe egyszer.