5-ös lottó nyerõszámainak kitalálása!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzõs pszichológia szakos hallgatója vagyok, és a szakdolgozatomban a LOTTÓZÓ és SPORTFOGADÓ emberek összehasonlításával foglalkozom. Kérem, hogy, akinek van egy kis ideje töltse ki az alábbi, nem hosszú kérdõívet! Fõleg olyanokra lenne szükségem, akik MINDKETTÕT ûzik vagy CSAK lottóznak.
Az idõ szûkös, ezért minden kitöltõ számít.
A kérdõív linkje a következõ linken érhetõ el: http://edu.surveygizmo.com/s3/1194307/Lottoz-s-sportfogad-szem-lyek-sszehasonl-t-sa
Nagyon-nagyon nagy segítség lenne a számomra! Elõre is köszönöm!
Erdélyi Krisztina
Regisztrálj itt!!
http://lomiloo.blogspot.com/
Nem teszik, mert egyszerûen nincs rá szükségük - a matematika bõségesen velük van, és csalás nélkül is az ország legnagyobb adózói között vannak.
2-3 milliárd környékén pedig a "biztosra vehetõ" erõs túlzás, volt sokkal kevesebbel is már többször telitalálat, és pont most volt tavasszal, hogy minden idõk második legnagyobb nyereménye gyûlt össze (és ketten vitték el). Az pedig, hogy milyen kombinációkat játszottak az titok, de ha végignézed az ötöslottó eddigi nyerõszámait, akkor láthatod (1998 óta) azt, hogy elvétve volt csak 2, vagy annál több öttalálatos. Bár elég kicsi a minta (700 körüli sorsolás), de ez alapján inkább sokfélét játszanak az emberek a 45 millióból. Az igaz (itt az SG-n volt egy lehetõség egy régi, ismeretlen méretû minta alapján nézegetni), hogy az 1-12, 1-31 számokat sokkal többen játsszák (a régi, papíros szelvényen a mintákat is ide lehetett venni), de ha az évszámoknál az évet is beleveszed, akkor már nagyon szétoszlik a dolog, és telitalálatnál már nem lesz feltûnõ (az 1-2-3-4-5 igen, a 86-87-88-89-90 is valószínûleg). Átlagban befut 1-2 millió szelvény az ötöslottóra, ebbõl kb. 50-150 ezer szelvény nyer egyáltalán valamit.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Játszik még vki?Én régen sokat játszottam de sehogy se jött össze,egyes max 2-es.Ez a mostani nyeremény engem is játékra ösztönzött.Elég sok pénzt elköltöttem rá aztán meg egy 2-es se......
Na gondoltam fogom az eddigi számokat,papíron elkezdek lottózni hogy vajon papíron ki tudok e találni egy kombinációt.DE semmi!
Olyan lehetetlen számok vannak,ami viszont még jobban felboszantott amikor
olyan régebbi sorsolásokat láttam hogy egyik héten kihúzott számokból 2! is ugyanaz volt a következõ héten.Persze-persze minden szám ugyanakkora eséllyel jöhet ki 1/90 de nekem ez akkor se tetszik.
Ez a lottó legalább akkora néphülyítés mint a demokrácia..
Talán mert nem kézzel sorsolták.
Mármint amit én játszottam meg.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ebben is van logika. ha már tudod mi a logikája az elsõ két számnak, még mindig van 5-10 lehetõség, azokon belül melyik számok lesznek.
Így sok pénzt lehet beleölni a próbálkozásokba.
Spontán játszani nem igazán érdemes.
Én évente játszok, akkor 150-200 ezer forint értékben adok fel nyerõszámokat, de elõtte hónapokon keresztül számolok, kalkulátorozok.
Eddig sajnos egyszer sem sikerült megnyernem az ötöst, pedig volt már mikor közel jártam hozzá, de két 4 találatosom már volt mióta játszom 10 éve.-ez nem nagy összeg mint tudjuk a lottó világában nagy számok mozognak, de ezt vissza lehet forgatni további játékokba.
Én pl a milliós nyereményt szétosztottam.:
200 ezer forint értékbe vásároltam az OTP banknál 40db 5000-res címletû autónyeremény betétkönyvet, 100 ezer ft tippmixre, 150 lottózásra, többivel pedig feltöltöttem a kaszinóba az egyenlegem.
Így megy el egy millió.
Persze az autóbetétkönyvet rá 2 évre kihúzták, az árát kértem, lényegtelen az összeg, ez már jelentõsebb ugyan, de ennek csak kis részét forgattam vissza a szerencsejátékba.
Jelenleg Kaszinókba tevékenykedem, lottózás mint írtam, csak egy évbe egyszer.
Úgy tudom 2012 I. heti játékhúzásban ezek lesznek a befutó számok...
Persze ne rohanjatok, mert 200-an, amennyien ti most ezt olvassátok, na annyian kéne osztozni a nyereményen.
Szóval inkább várjatok, vagy írjatok PM-et, hogy adjak tippeket a II. heti játékra...
Ubulka
Egy volt 4 találatos nyertes.
Neked bejött már?
Gondolom ha igen, akkor nem válaszolsz a kérdésemre. :)
1 2 3 4 5
ennél jobb infó nem kell..
amúgy aki valóban tudni szeretné a szerencseszámait, az nézze a trl bulk dél körüli mûsorát, és meg fogja tudni kapni a számait..lominitõl.be kell telefonálni, és öt négy három kettõ kettõ egy..és már mondja is a számokat..
a világ szélhámosa:D
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
program lotto;
uses crt;
var t:array<1..5>1..5> of integer;i,j,k:integer;
begin
clrscr;
randomize;
for i:=1 to 5 do
t:=random(89)+1;
if t=t then t:=t+1;
Writeln('A sz mok:');
write(t,', ');
readln;
end.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BMW Über Alles!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
meg 34-es húztak..erre volt 33 és 35-ösöm is...ez a pech!..:(
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
/asszem falfirka
\"All that we are is the result of what we have thought\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
De tudod mit: Számold meg a négyszögletû kerek erdõ összes oldalát csezzeg...<#unalmas>#unalmas>
És egyáltalán nem baj, ha arra kérem az embereket, hogy gondolkodjanak el ezen. Tudod ilyesmire való a fórum.
Amit pedig mondtam, következtettem, az teljesen logikus, nem mellõz semmiféle józan paraszti gondolkodást, pont hogy a te szõrszálhasogatásod a felesleges maszlag.<#sniffles>#sniffles>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
bár azaz érzésem,ezzel is csak tapasztalatot nyerek...meg kidobok vagy 800Ft-ot...:( nah ,de mindegy próba cseresznye..:D
BMW Über Alles!
és két teli szelvénnyel játszunk,ami 8 db tét
az 8x150Ft
és nézzük azt,hogy 100000 ember játsza ezt meg
akkor 1200Ft/hetente/fõ
1200 x 100000 x 52
ami nálam 6.240.000.000 bevételt jelent!
de tuti 100000 embernél sokkal többen játszanak!
BMW Über Alles!