Minden, ami a BlackBerry-vel kapcsolatos.
  • haldor
    #270
    OKé várok. Az ilyen tanácsokat megköszönöm nagyon.

    Az igazat megvallva az 50-60 ezer forintos ára miatt terelődött rá a figyelmem. Összevetve az ugyanebben az árkategóriában mozgó kínai készülékekkel úgy gondoltam jobb választás lehet esetleg. Tetszik a 2.0 lehetősége az androidos appok futtatására, meg a kezelése is. Bár tény, tudom nem natív android készülék és éppen ezért más szabályok vonatkoznak rá.

    Ellenben a rootolástól sem riadok meg, a hd2-esemet is azért szeretem :) (az se natív android elvileg, mégis egész jól használom annak).

    Ami nem tetszik már most az az 1 év garancia és nem sokat tudok a RIM hozzáállásáról ehhez, meg arról sem hogy mennyire gyárt hosszútávú cuccokat (1 évvel nem nézek ki sokat belőle).

    A google naptárral, levelezővel akarom összehangolni. Örülnék neki ha lehet rajta gyorsan és kényelmesen böngészni és könyvet olvasni és skypolni. Az se baj ha tud zenélni és jól videót lejátszani.
    Nem tudom lehet e widgeteket kirakni a képernyőre (ez engem egyedül a naptár miatt érdekel. Telefonon is egy napi teendőlista fogad a homescreenen, mivel kb három különböző naptárból "kapom az utasításokat" a főnökeimtől). Nem tudom android launchereket viszi e, mert ha igen a gondom megoldva. Ja és ha lehet gyorsan tegye ezeket :D

    Amire nincs szükségem az a szervizbe küldözgetés, meg hogy egy év után feldobja a talpát.