Minden, ami a BlackBerry-vel kapcsolatos.
  • sxw
    #177
    Sziasztok

    Kb két hete vettem egy Courve 3g-t vagy 10 év nokiázás után. egész jól tudom már használni az engem érintő funkcióit (ez a tudásának kb 20%-a), csak két dolgon nem tudom átrágni magam.
    - Az első és legfontosabb, hogy én naponta kapom a kezdésemet a cégemtől, akiknek olyasmi spéci rendszerük van SMS küldésre mint pl a Tesconak, azaz szám helyet a cég neve jelenik meg. Nos mióta BB-m van azóta nem kapom meg, a sima SMS-ek ellenben jönnek. Kipróbáltam kb 10 féle különböző biztonsági beállítást, de nem használt.
    - a második ami inkább csak bosszantó, létezik hogy BB-ék még nem hallottak az autómata billentyűzárról??? és a manuál is felold, ha hívást fogadok, ami azért probléma, mert szinte mindig headset-et használok, így a telefon beszélgetéskor is általában zsebben van.
    - a harmadik ami egyébként mindent megoldana: létezik olyan BB support ahol kommunikálni is lehet velük és nem csak a használati utasítás vonatkozó részeit citálja oda (ez például a "nem kapom meg az SMS-eimet" problémára azt javasolja, hogy menjek térerővel ellátott helyre)

    Üdv
    Tom