A radikális állatvédők orrot törnek egy kiskutyáért.
-
msstz #429 kedves barátom, tehát ha az állatokat egyenrangúan kezeljük az emberekkel, akkor azt, aki eltöri a haverod kezét te megölöd?
normális vagy, vazze?!
olyan iszonyatos elfojtott aggresszió van bennetek, hogy az hihetetlen. a kormány, az ország, a szar gyermekkor miatt, mindegy.
ez nem normális. tudod, ha még nem jöttél rá, akkor: az élet igazságtalan, és erősebb, mint egy olyan szaros ember, mint te vagy én. nincs értelme holmi emberöléssel visszavágni az emberölés fényében nevetséges kartörésre.
ezek is, akik szétverik az embereket. nem szabad ilyet tenni az állatokkal, de arra nem ez a válasz. az nem válasz, hogy állati szintre alacsonyodsz és úgy vágsz vissza.
ha továbbra is így gondolod, akkor legyél büszke rá, pajtás. sajnálatos. te is, és az is, hogy hivatalos úton nincs megoldás. de ez sehogy sem indokolja azt, hogy akkor állatként szarrá verünk valakit. nem ez a járható út.
én értem, hogy tenni kell valamit, de kurvára nem az emberek szétverését. ez az elfojtott agresszió levezetése az állatvédelem maszkja mögött.