A radikális állatvédők orrot törnek egy kiskutyáért.
  • B0nFire
    Hát merem remélni. Habár hozzá kell tennem, hogy nem muszáj feltétlenül egyetérteni velem, ez csupán az én véleményem, aminek a videó csak a kisebbik apropója volt. Én sem voltam rest, és visszalapozva minden egyes kommentet elolvastam. Egy kicsit lehet, hogy hosszabbra sikerült, mint amilyennek eredetileg szántam, de nem kívánok beállni abba a sorba, hogy oda-vissza dobáljuk egymásra a sarat. Én felsorakoztattam jónéhány érvet, vitába lehet vele szállni, és meg lehet cáfolni. Észérvekkel (de csakis azokkal) meggyőzhető ember vagyok. Csak úgy vettem észre, hogy ebben a topicban is szinte annak kell szégyellnie magát, aki elítéli az efféle önbíráskodást. Akinek nagyobb a hangja, itt is letorkolja a másikat, és véleményt formál róla, holott nem is ismeri az illetőt. Ezt nem lenne szabad. Egy nyílt fórumon soha nem lehet tudni, hogy ki olvassa a hozzászólásainkat; lehet éppen szakértője a témának, de lehet az éppen a szomszédunk is egy nick mögé bújva. A fórumon lehet, hogy két ember agyba-főbe szidja-gyalázza egymást, közben pedig lehet, hogy a legjobb haverok, csak a téma túl kényes ahhoz, hogy személyesen is kikérjük szeretteink véleményét. Mert félő, hogy a végén olyasmit hallunk, amit nagyon nem szeretnénk.