Kalandok útközben
  • tigerbácsi
    na megtört a jég ma nap! a verekedős Hölgyet Nikolettnek hívják! :-) hmm tudtam én hogy jó nézek ki! :-DDDD de hogy értsétek!

ma jöttem be melózni a 103-as busszal. a négyes ülésen ott ül Nikolett és Kitti ( a gyermek)s más nem. felszállok a buszra az utolsó ajtón, s megyek a busz közepe fele, mert ugyebár féltem a "szép" arcom! :-) erre megfogja a kezem, hogy üljek le nyugodtan, s amúgy is beszélni akar velem! ránézek de csak egy pillantás idejére, nehogy kapjam a jobb egyenest, de mivel kíváncsi ember vagyok leültem. s bocsánatot kért Nikolett, s azt mondta akkor nagyon rossz reggele volt! s kaptam egy tábla csokit is! :-) (csak megjegyzem elég gyakran eszem reggel csokit a 103-as buszon, merthát kell az energia a sok baromsághoz itt a cégnél) :-D szóval bocsánatot kért, persze mondtam Neki hogy gond egy szál se! :-) s mosolyogtam mint a tejbetök! (lehet azt hitte hogy azért mert bocsánatot kért, de be kell vallanom Nektek hogy az itten ötletek jutottak eszembe hirtelen, hogy most mit kéne tennem! :-D pofon vissza vagy beszólások! :-D ) naszóval kiderült hogy egyedül neveli lányát s sok minden! :-)
    na szóval csak lehet ismerkedni bkv-n csak fájdalmas kicsit, meg néha megalázó is! :-DDDDDDD