Kalandok útközben
  • BenceYCE
    Látom, hogy az agyasok már lassan 200 hsz-t idebiggyesztettek, de értelmes dolgot nem mondtak. Tigris! Ha a gyerek otthon köp apukának akkor este nem lesz kufirc, sőt ha úgy adja elő, hogy anyu flörtöl a buszon, akkor még tovább. A mai világban már nem divat, de azért hasznos dolog, az esküvő. Én szeretném ha a párom a nejem lenne ha rendeződnek az anyagi és lakhatási problémáink. Lehet, hogy maradi vagyok, de a család számomra mindennél fontosabb. Ha nem szeretnél hasonló kellemetlen esetet magadnak, akkor értsd meg a következőt. Ha nem üt meg, azt hiszik, hogy kedvére való a dolog. Illetve ez lélektani kérdés. Ő hiszi azt, hogy mások így fognak rá tekinteni. Ezzel addig nincs is gond amíg a hölgy egyedül van. Nem a gyermeke jelenlétét értem ez alatt, hanem a párját. Ugyanis egy szót nem mondtál a párjáról/férjéről. Lehet, hogy ott volt Ő is csak Te nem vetted észre. Ezt nem úgy értem, hogy két üléssel odébb ült, bár láttam én már olyat is. Hanem a gyűrűs ujján kell keresned egy kő nélküli gyűrűt. Ha ott volt, akkor gondold magad a nő helyébe, hogy látják mások, hogy férjezett asszony vagyok és egy srác ennek ellenére flörtölni akar velem. Ha nem kéri ki magának, kurvának nézik. Mondjuk Ő az első lépést kihagyta. Nem kellett volna megütnie, de Neked sem kellett volna akkor ilyen alapon szemezni Vele. Értem én, hogy szabadon nézhetsz a szemeddel de ez etikátlan volt. Persze mindez csak akkor igaz, ha férjezett a hölgy, illetve ez esetben asszony. Gondolom Te sem örülnél ha a nejedet flörtölésre csábítanák a buszon a közös gyermeketek jelenlétében vagy anélkül. Nem tájékozódni kellett volna affelől, hogy jól érzi-e magát ettől vagy mittomén fejbe rúgni kellett volna hanem bocsánatot kérni. Ezzel a tisztelet jelét máris megadtad volna. Ha nem tiszteled embertársad személyét, házastársi kötelékét, mit vársz a Te feleségeddel, barátnőddel mit fog csinálni a következő generáció?