Salvia másnéven Látnokzsálya hatásai, adás-vétel, élménybeszámoló, palánták stb.
  • GregSB
    #37
    Ki a "drogos"?

    Mert nekem nagyon úgy tűnik hogy te és Vlala ez alatt a szó alatt egyaránt gondoltok azokra, akik naponta ájulásig lövik magukat heroinnal / már lassan kihull az összes foguk a kokain miatt és azokra, akik évente egyszer vagy kétszer csinálnak egy salvia / gomba tripet.

    Remélem nem kell ecsetelnem hogy mekkora különbség van a kettő között. Ha ti mindkét esetről ugyan arra a "drogos" szóra asszociáltok és még az alkeszokkal is összekeveritek az utóbbiakal azzal csak azt bizonyítjátok be, hogy tájékozatlanok vagytok a témában.

    Én a magam részéről nem éltem még ilyen szerekkel és nem is fogok, mert tudom hogy csak rosszat tenne az amúgy sem erős személyiségemnek. Mindezt onnan tudom hogy utánna olvastam Daath-on és egyéb helyeken is a témának, és nem ragadtam le azon az 1.0-s szinten, hogy "mocskos drogosok" akik ilyen szereket próbálnak ki.

    Szóval azt javaslom hogy olvassatok és tájékozódjatok. Rengeteg neves író és közéleti személy írt esszéket, könyveket a pszichedelikus szerekről (Pl. Aldous Huxley-t tudom ajánlani), amik magyar fordításban is megtalálhatók az internetsen.