Salvia másnéven Látnokzsálya hatásai, adás-vétel, élménybeszámoló, palánták stb.
  • VRSDM
    nagyon necces hogy lesz-e hatása.
    nekem a tapasztalataim... mire rájöttem...
    - egyedül a legjobb. max egy fő, de vele is a lehető legnyugodtabb légkörben
    -folyamatosan kell adni neki a hőt!!!
    -saját készítésű bong-ból csináltam
    -az éppen aktuális füst amit kijött az a legeslegjobb, ami megrekedt benne az már szart se hatott nálam.
    -hiába dohányzok 3éve napi1doboz, akkor is megfulladok olyan karaj szar a füstje
    -sokszor kell csinálni mire rájössz hogy hogyan okozhatod magadnak azt hogy hasson.
    -szóval magától nekem sokszor nem volt hatás, hanem előre rá kellett koncentrálnom hogy akkor most mi is fog következni :)

am. már nem zsájázok. egy 25-öst eltoltam. volt néhány apró fúkuszálózavaros flessem, mikor egyszerre hatott minden infó az agyamba, ami a 180%-os látómezőmben volt. (mintha minden tárgyra egyszerre néznél rá)
    volt néhány pillanatnyi zavarom, hogy a barátomra azt hittem hogy egy anyafarkas... láttam hogy nem az, de mégis annyira hasonlított rá :)
    a legjobb meg az volt, amikor láttam magam kívülről. amerre mászkáltam az erdőbe, ilyen elmosódóott csíkban ottmaradtam végig, mint a mozgásbeli fotókon, és volt kb. 5méterenként egy éles pillanatkép az akkori állapotomról, és mindig amelyikre ránéztem azt akkori gondolataim, és hangulatom érzéseim belehasítottak a fejemben.
    ez speciel eléggé dúrva egy élmény volt.