Salvia másnéven Látnokzsálya hatásai, adás-vétel, élménybeszámoló, palánták stb.
-
tegnap kipróbáltam a házi készítésű pipámmal. na most vagy én szúrtam el valamit vagy nemvágom...
beleraktam a levelekt, ha weed-hez mérem akkor olyan 1g körül lehettek, alulról láng, flakon a cső végén, flakonon lyuk ugye. lángolom jó nagy lángol, semmi-semmi-semmi (ez lehet hogy a lukak a csövem alján túl picik) aztán egyszercsak elkezdett ömleni felfele a füstje, de mint valami füstbomba, na mondom csak beindult :) rádokkoltam a flakonon vágott lyukra, jó mély levegő tüdőre, lenntart és kööööhöööököööh nem bírtam lenntartani, 2x is próbáltam, de kiszakadt a tüdőm :S komolyan.
hozzátenném hogy napi1doboz piros marlboro-t szivok, szivarokat legyen akármilyen szó nélkül letüdőzöm (tudom hogy azt nem úgy kell, csak próbálkoztam vele régen viccből) és attól sem köhögök, kb. semmitől. de ez nagyon betett, ma majd próbálom úgy hogy valahogy kevésbé szopkodom az üveg lyukat, hogy jöjjön mellé valami levegő is.
a leveleknek vöröses parázslással el kell égniük nem? vagy nemtudom mert az első slukk után éreztem furcsa búgást a szemeimben (persze közbe próbáltam lenntartani, közbe köhögte kifele a reflexszervezet ...
és úgy láttam a levelek parázslását, ahogy a doom3ban a démonon elégnek a haláluk után. a másik hogy éreztem ott a nagy füstfelhőben az illaton, hogy kb. mintha 10gramm fű egyszerre lenne shot-ba nyomva a fejembe, na most kérdezem a már tapasztaltakat :)
rendes ez a köhögősdi, mármint hogy ennyire? így hogy a tüdőm is edzett?
vagy én rontottam el valamit? a leveleknek szabad így perzselődve füstölniük stb... :)