Salvia másnéven Látnokzsálya hatásai, adás-vétel, élménybeszámoló, palánták stb.
-
- fél gramm per fő elég (bár én inkább egy egészet javasolnék), de fontos hogy egyesével tegyétek bele a kerámiába (tehát ne úgy, hogy ha hárman vagytok akkor 1,5 g és körbemegy.) szintekkel nem vagyok pontosan tisztában, de olyan hármasig lehet eljutni - "valami van"-érzés, csukott szemmel akár képek is.
- el lehet rágni, de szerintem nem érdemes, ugyanis kegyetlenül szar az íze, sokáig kell a szádban tartani, és nem is erős a hatása. kb 5-6 grammot kéne rágogatni rágogatni folyamatosan fél órán át, utána jön elvileg a hatása, további egy órán keresztül.
a bad triptől szerintem nem érdemes tartani, legtöbbször önbeteljesítő jóslatként működik, vagyis ha ezen parázol akkor tuti baj lesz. Egyébként nagyon ritka jelenség, közel sem annyira jelentkezik sűrűn, mint azt az ember gondolná. A szívásos metódussal egyébként, fél grammos dózisnál nem tart kb 20-25 percnél tovább az élmény, annyit ki lehet bírni még a rosszabb esetben is - de nem lesz a rosszabb eset, nyugi :)
viszont ha félsz tőle, akkor inkább csak kevéssel próbálkozz, vagy egyáltalán ne is.