• berserk87
    Számomra egyértelmű, hogy egy igényes, talán az átlagosnál is jobb akciófilmet fogunk látni hamarosan a mozikban. Én nem várok tőle túl sokat, főleg azért mondom ezt, mert a sorozat is csak egy ötletekben szegény és csupán az animék között is csak középmezőnyben szereplő sorozatról van szó, ami helyenként még dögunalmas is volt.
    A fikázóknak legalább a 30 százaléka fogja moziban megnézni és majd isteníteni fogja, hogy hú, de milyen jó film volt, mások meg természetesen azt fogják mondani, hogy nem volt jó,mert nem olyan mint a sorozat, meg persze az is lehet, hogy majd mindenki azt mondja, hogy rossz lett, de ez majd úgy is kiderül.
    Amikor megtudtam, hogy kik készítik és hogy kik lesznek benne már gondoltam, hogy jó film lesz, persze még lehet, hogy csalódni fogok, de erre minden filmnél van esély. Hiába mondtam korábban, hogy várjátok meg legalább az első trailert és csak azután itélkezetek, de nem már akkor mindenki elkezdte fikázni. Én mindig miután megnéztem a filmet csak azután mondok véleményt, szerintem így korrekt a dolog, de ti tudjátok.
    Amúgy biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz anyagilag és nálunk is be fogják mutatni, elég arra gondolnunk, hogy hányan rajongtak Magyarországon ezért a sorozatért és ez nem csak nálunk volt így.