Dragonball-film: új cím, új plakát, új előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez tényleg ilyen nehéz felfogni?
"A karakterek még formára sem hasonlítanak a sorozatban látottakra"
jesszus te meg milyen formára gondolsz??? Ez egy film lesz...miket vársz bazi nagy manga-style szemeket??
2.Piccolo hogy néz ki? kb a feje picit hasonlít, de a teste?
hát nem a feje a lényeg szerinted?? és a teste olyan mint amilyennek lennie kellene..
3. "hol vannak a karakterek"?
nem voltam nagy DB fan de tudtommal Vegita az elsõ szériában még sehol sem volt...
4. Hogy nézne ki szerinted ha egy 15 éves japán gyerek játszaná a fõszerepet..
mint a Karete Kölyök 10.
2. Piccolo hogy néz ki? kb a feje picit hasonlít, de a teste?
3. Hol vannak bizonyos karakterek? Pl krillin? Az elsõ szériában legalább olyan fontos szereplõ mint Goku. De ha nem az elsõt dolgozza fel, akkor hol van Vegita?
4. Bulma mióta harcol? Se az elsõben, se Z-ben vagy GT-ben nem harcolt Bulma, mert egy egyszerü hisztis városi csaj 😊
5. Mivel sem gyerek, sem felnõtt, így nem igazán tudom besorolni hol játszódik ez a film. Piccolo-val fiatal gyerekként találkozott, de itt nem az, de nem is felnõtt. A film már alapvetõen kronológiai hibákkal van tele.
6. De ha nem kapcsolódik a szériákhoz, teljesen mást mesél el, akkor miért Dragonball?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A manga:
click here
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
Hát remélem annyira nem lesz rossz!
láttam az összes dragon ball szériát, régebben nagyon szerettem
és ebbena trailerben mikor elkezdte mondtani h ka-me-ha.....
már kezdett visszajönni bennem a régi dragon ball feeling😄
amugy pontosan nem emlékszem hány éves volt songoku mikor piccolo ellen harcolt legelöször de arra emlékeztem h volt 1 olyan drgon ball-os oldal ahol kiszámitották h ki hány éves lehetett a bizoyos szériákban:
http://www.myfavoritegames.com/dbz/Ages-main.htm
ezen a linken érhetõ el
és eszerint az odlal szerint 19 éves volt akkor goku
sztem igy teljesen korrekt
olvasd vissza a kommenteket, ha tájékozódni akarsz.
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Nem a lényeg, hanem a fontos!
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
maúgy Son Goku a DB végére már felnõ, nem tom h hány éves lesz, de nem kisgyerek...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
viszont hiányolom Krillin-t, Yamacha-t, Ten sin Han-t sem láttam:S pedig õk fõszereplõk voltak az animében
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Amúgy várom.
See you Space Cowboy...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2