Dragonball-film: új cím, új plakát, új előzetes

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"6. De ha nem kapcsolódik a szériákhoz, teljesen mást mesél el, akkor miért Dragonball?"

ez tényleg ilyen nehéz felfogni?
1.
"A karakterek még formára sem hasonlítanak a sorozatban látottakra"

jesszus te meg milyen formára gondolsz??? Ez egy film lesz...miket vársz bazi nagy manga-style szemeket??

2.Piccolo hogy néz ki? kb a feje picit hasonlít, de a teste?

hát nem a feje a lényeg szerinted?? és a teste olyan mint amilyennek lennie kellene..

3. "hol vannak a karakterek"?

nem voltam nagy DB fan de tudtommal Vegita az elsõ szériában még sehol sem volt...

4. Hogy nézne ki szerinted ha egy 15 éves japán gyerek játszaná a fõszerepet..
mint a Karete Kölyök 10.
Darth Sith
1. A karakterek még formára sem hasonlítanak a sorozatban látottakra, az egy dolog h arcban nem, de sem alkatilag, semmilyen téren. Goku az elsõ szériában egy gyerek volt, a másodikban felnõtt, elég jó fizikummal. Itt se nem gyerek, se nem jó felépítésü, felnõtt harcmûvész, hanem egy vézna 20 körüli srác hülyén zselézett hajjal. A 300 forgatásánál is megtudták csinálni, hogy a szereplõket leküdték forgatás elõtt 3 hónapra konditerembe, szigorú étrend és edzésterv, kis gumihas/mûizomzat + CGi és kész lennének a legalább hasonlító karakterek.
2. Piccolo hogy néz ki? kb a feje picit hasonlít, de a teste?
3. Hol vannak bizonyos karakterek? Pl krillin? Az elsõ szériában legalább olyan fontos szereplõ mint Goku. De ha nem az elsõt dolgozza fel, akkor hol van Vegita?
4. Bulma mióta harcol? Se az elsõben, se Z-ben vagy GT-ben nem harcolt Bulma, mert egy egyszerü hisztis városi csaj 😊
5. Mivel sem gyerek, sem felnõtt, így nem igazán tudom besorolni hol játszódik ez a film. Piccolo-val fiatal gyerekként találkozott, de itt nem az, de nem is felnõtt. A film már alapvetõen kronológiai hibákkal van tele.
6. De ha nem kapcsolódik a szériákhoz, teljesen mást mesél el, akkor miért Dragonball?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

grebber
Juj te jó ég mekkora bukás lesz ez a valami!Elõre visitok rajta!

Next PC upgrade: 2022

A Rózsi is japán.

1 kicsit tényleg gyengének néz ki, de kíváncsi leszek a végeredményre. A trailerben egyedül annyiban reménykedek hogy nem mutattak meg minden lényeges jelenetet. Roshi pedíg mint ahogy írtad angol. Amúgy aki szerette/szereti a DB-t + DBZ-t annak ezt tudom ajánlani ha esetleg még nem olvasta volna és tud nagolul.

A manga:
click here

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

jah igen, Kame = Rózsi = Zseniális teknõs. japán, énglis és magyar név.

Akkor zseniális Teknõs lenne? Quirilin nincs benne akkor a kopasz szerzetes😄
ha a Z már úgy kezdõdik, hogy van egy nem hátulgombolós gyereke, akkor a kb 19 év stimmel. arra viszont már csak nagyon nagy vonalakban emlékszem mik voltak az elsõ szériában a történések. a kis kopasz szerzetes belépését se tudom pontosan, így hát elfogadom, ha nem lesz a filmben. DE Kame-ból hogy lett Rózsi?? és mióta nem perverz??

Tudom én vagyok a hülye, de Roshi az ki volt a rajzfilmbe? a Többi az stimmel!
Hát remélem annyira nem lesz rossz!
Az animék meg a mangák vonalát követik, mégis nézik az animéket. Ez az érv kilõve.

sztem semmi gond nincs ezel a filmm-el
láttam az összes dragon ball szériát, régebben nagyon szerettem
és ebbena trailerben mikor elkezdte mondtani h ka-me-ha.....
már kezdett visszajönni bennem a régi dragon ball feeling😄
amugy pontosan nem emlékszem hány éves volt songoku mikor piccolo ellen harcolt legelöször de arra emlékeztem h volt 1 olyan drgon ball-os oldal ahol kiszámitották h ki hány éves lehetett a bizoyos szériákban:
http://www.myfavoritegames.com/dbz/Ages-main.htm
ezen a linken érhetõ el
és eszerint az odlal szerint 19 éves volt akkor goku
sztem igy teljesen korrekt
Mintha a végén erõsebb lenen a khame-háménál már? Nem? Csak elég szar a youtubeos videó minõsége.
pzoli00
Ha az egész sztori egy az egyben az eredeti mese történéseit foglalná össze akkor ki nézné meg, elõre lehetne tudni mi fog történni. Szerintem jól csinálták, hogy az eredeti sztori fõbb vonalait vitték tovább és mégegyszer biztos vagyok benne, hogy lesz folytatás és ott már fogunk látni csillagharcosokat is.

nem a címben kapcsolódik, az más. a szereplõk ugyanazok és nyilván idõsebbeknek fog szólni, nem kisgyerekeknek.

olvasd vissza a kommenteket, ha tájékozódni akarsz.
de, igazad van...

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Yamacha benne lesz ez tuti a trailben benne volt, nem?
Darth Sith
1. Kérdés: a címen kívül ez hol kapcsolódik az eredeti rajzfilmhez?<#wilting>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Fiatalabban még nem volt nagyon kigyúrva, de tényleg jobb lett volna, ha a készítõk legalább beíratták volna pár hónapig vmi harcmûvészhez gyakorolni<#nyes>

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Sok mindenben igazad van, de azért senki sem várhatta azt, h a DB-t 4-5 filmre lebontják...
maúgy Son Goku a DB végére már felnõ, nem tom h hány éves lesz, de nem kisgyerek...

Én értem hogy a rajzfilmes DB-t nehéz lenne filmen megvalósítani, mert óriási költségvetése lenne - bár biztos vannak akik így is megtudnák csinálni rendesen - de legalább ezt a szerencsétlen kölyköt vitték volna le pár hónapra a kondi terembe kicsit tömegelni - az szinte semmibe nem kerül (kis pénzt rááldozva + számgéppel rádolgozva akár még csodákat is lehetett volna tenni 😊 ), de így kb egy tini "popsztárra" hasonlít max, de köze nincs egy csillagharcoshoz.

Te nem nagyon emlekezhetsz a sorozatra ezek szerint, Goku kisgyerekkent jelenik meg es sok-sok kalandot el at Bulmaval es a tobbiekkel ahol meg szo sincs Piccolorol. Az eredeti Dragonballban vegig gyerek marad, csak a DBZben lesz felnott. Az egesz elejen van Goku es Krilin akik Roshinal edzenek, mindketten kisgyerekek Roshi pedig egy kopasz oregember. Ja es Bulma egy tipikus varosi lany, koze nincs semmilyen harcmuveszethez.
*javulást a látványban
Az elõzõ elõzeteshez képest ez jelentõsen jobb, és látni kis javulást is. Sajnos az alapokkal még mindig gond van.
akyyy
itthon szerintme nem fogja adni se mozi se dvd se tv😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hát nem irígylem a készítõket, mert elég nehéz 1 filmben összefoglalni az egész Dragon Ball-t, sõt lehetetlen! ezért meg is értem h eltérnek bizonyos dolgokban az eredeti történettõl...például elég "érdekes" látvány lenne ha a kis Goku-t mutatnák be, aki ráadásul csak néhány éves... nem sok nézõt érdekelne
viszont hiányolom Krillin-t, Yamacha-t, Ten sin Han-t sem láttam:S pedig õk fõszereplõk voltak az animében

Béna 😞 Az elõzetes alapján már kiábrándultam nem kicsit 😞
pzoli00
Azért nincs nyoma világrengetõ harcoknak, mert a film Piccolo és Goku harcát dolgozza fel és amint tudjuk az még nagyon az elején van, de biztos vagyok benne, hogy lesz folytatás és jön majd Vegeta, Cell stb. akkora már ez a Justin (26) gyerek is jobban ki lesz gyúrva, mert már a felnõtt Goku-t kell megszemélyesítenie.

Hat eleg gyengenek nez ki....
LegionarR
Ahogy látom, ez a film hemzsegni fog az effektektõl, a harcjeletektõl, de ennek ellenére üres lesz, mint Mark Hamill tekintete...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Remélem ebben a trailerben nem lõtték el az összes világrombolós CGI-t, ami a filmben lesz, mint a The Day The Earth Stood Still-ben. Amúgy mi ez a kamu, hogy a világ végveszélyben volt és 7 öreg tata csinálta a dragonballokat? A fõhõsök miért felnõttek? Bulma miért agresszív? Miért vannak benne autók? Miért akkorák a kristálygömbök, mint egy biliárdgolyó? Miért nem repkednek többet? 😄
Amúgy várom.
Az életben egyszer látnám, hogy nem több napos késéssel rakod ki a hírt Viktorka
Ez a film marha jó verekedõs az szent...Sajnos...Semmi nyoma a világrengetõ harcoknak.
Elég 0:30 és 0:37 között szemlélni a hátteret, már látni, hogy itt valami nem kerek. Goku meg továbbra is mint a nádszál...

See you Space Cowboy...

Victor1103
Istenem ez a faszi aki a fõszereplõt játsza...rosszabbul nem is választhattak volna.A film is olyan felemás mert vannak benne jó jelentetek de erõsen B múvi szaga van a dolognak:S

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

hey, fantasztikus.
← ElőzőOldal 2 / 2