• Malibu75
    Üdv!
    Nem értem, hogy lehet összehasonlítani egész más tipúsú és szinvonalú játékkal, mint pl a Crysis.Azt is imádom, de az a küldetésekről szól és annyi.A GTA IV-ben ez csak egy opció.Szinte korlátlanok a lehetőségek.Itt hatalmas területen lehet szabadon garázdálkodni és nem töltöget a szigetek között.Aki azt mondja, hogy rosszabb a grafikája mint a GTA 3-nak, vagy a SA-nak, annál valami nem stimmel.Vagy a gépével, vagy vele...Hol voltak azokban ilyen éles textúrák?Itt minden mindenre árnyékot vet, minden tükröződik.Sokkal több a polygon.Direkt betöltöttem a GTA IV után a San Andreast és hihetetlen a különbség.Ott minden szögletes.Még a bringa kereke is.Mindenen életlen elmosódott a textúra.Max 40-50 méterről "szép" egy autó.A GTA IV-hez gép kell az tény.De eddig nem is jött ki ilyen grafikával ehhez hasonló játék.A Mafia 2 lesz az első vetélytársa szerintem és az Arma is hasonló.A többi lövöldözős játékban, mint a Crysisban, hegyekkel vagy tereptárgyakkal körülvett folyosókon kell végigmenni és gyakran tölti az új pályát + alig van ellenség(a gta járókelőkhöz és autókhoz képest).Azok is minden alkalommal ugyanott vannak és ugyanúgy reagálnak.Az kb olyan, mint ha itt 2x2 utcasarok lenne egyszerre betöltve és 10 ember mászkálna faltól-falig mint a hülye.Úgy könnyű szép grafikát alacsonyabb gépigényre csinálni.Itt minden ember szinte életre kel.Minden végtag külön sérülhet, tisztában vannak a körülöttük lévő tárgyakkal.Pl. amikor víágyúzok valakit, egyből elkap valamit, hogy ne sodorja el a sugár.Ha valakit ellökök és beveri a kezét pl egy kukába, akkor az is sérül.És sok ilyen példát lehetne mondani.Emiatt kell 4 magos proci.2 maggal soha nem fog tökéletesen menni, ami nem is csoda.Persze nem csak védem a játékot.Elmennek a qrva anyjukba, hogy szinte teszt nélkül kiadták PC-re és tele van buggal, de érthető ez is.Ez az utolsó esélye a cégnek.Ha karácsony előtt nem dobja piacra, akkor csőd...Lehet, hogy így is.A GTA IV-nek is megvannak még a hibái, de kategóriájában így is egyedülálló szerintem.Nekem sincs csúcs gépem.AMD 2x3000mhz, 4 GB ram, ATI 3850 512 ddr3 és 20-30 fps-el elmegy.Amúgy meg mind1, hogy 30, vagy 300 fps...30 felett már nem látni a különbséget.