A GTA IV 2008 legjobbja?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem, hogy lehet összehasonlítani egész más tipúsú és szinvonalú játékkal, mint pl a Crysis.Azt is imádom, de az a küldetésekrõl szól és annyi.A GTA IV-ben ez csak egy opció.Szinte korlátlanok a lehetõségek.Itt hatalmas területen lehet szabadon garázdálkodni és nem töltöget a szigetek között.Aki azt mondja, hogy rosszabb a grafikája mint a GTA 3-nak, vagy a SA-nak, annál valami nem stimmel.Vagy a gépével, vagy vele...Hol voltak azokban ilyen éles textúrák?Itt minden mindenre árnyékot vet, minden tükrözõdik.Sokkal több a polygon.Direkt betöltöttem a GTA IV után a San Andreast és hihetetlen a különbség.Ott minden szögletes.Még a bringa kereke is.Mindenen életlen elmosódott a textúra.Max 40-50 méterrõl "szép" egy autó.A GTA IV-hez gép kell az tény.De eddig nem is jött ki ilyen grafikával ehhez hasonló játék.A Mafia 2 lesz az elsõ vetélytársa szerintem és az Arma is hasonló.A többi lövöldözõs játékban, mint a Crysisban, hegyekkel vagy tereptárgyakkal körülvett folyosókon kell végigmenni és gyakran tölti az új pályát + alig van ellenség(a gta járókelõkhöz és autókhoz képest).Azok is minden alkalommal ugyanott vannak és ugyanúgy reagálnak.Az kb olyan, mint ha itt 2x2 utcasarok lenne egyszerre betöltve és 10 ember mászkálna faltól-falig mint a hülye.Úgy könnyû szép grafikát alacsonyabb gépigényre csinálni.Itt minden ember szinte életre kel.Minden végtag külön sérülhet, tisztában vannak a körülöttük lévõ tárgyakkal.Pl. amikor víágyúzok valakit, egybõl elkap valamit, hogy ne sodorja el a sugár.Ha valakit ellökök és beveri a kezét pl egy kukába, akkor az is sérül.És sok ilyen példát lehetne mondani.Emiatt kell 4 magos proci.2 maggal soha nem fog tökéletesen menni, ami nem is csoda.Persze nem csak védem a játékot.Elmennek a qrva anyjukba, hogy szinte teszt nélkül kiadták PC-re és tele van buggal, de érthetõ ez is.Ez az utolsó esélye a cégnek.Ha karácsony elõtt nem dobja piacra, akkor csõd...Lehet, hogy így is.A GTA IV-nek is megvannak még a hibái, de kategóriájában így is egyedülálló szerintem.Nekem sincs csúcs gépem.AMD 2x3000mhz, 4 GB ram, ATI 3850 512 ddr3 és 20-30 fps-el elmegy.Amúgy meg mind1, hogy 30, vagy 300 fps...30 felett már nem látni a különbséget.
Addig meg ez a rész <és ha marad ez a tendencia a sorozatnál, akkor a többi is>és ha marad ez a tendencia a sorozatnál, akkor a többi is> felejtõs.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Erre nem tudok már mit mondani..rohanok is és megveszem,csak hogy láthassam....
Ne vállaljanak be 100 portot rövid idõn belülre, ha nem tudják teljesíteni. Mindegy nem én bukom a pénzem, max egy sorozatot PC-n (ha az eladások rosszul mennek majd és emiatt bevágják a durcit). Lehet nem is bánom.
Még arra is odafigyeltek a fejlesztõk, hogy attól is körözés alá kerülhetünk, ha az autópályán áthaladunk a fizetõkapun fizetés nélkül (ha megállunk fizetni, akkor természetesen nem történik ez meg). Az se semmi, ahogy a kukáskocsik közlekednek (ketten állnak a hátulján is, a "szabványnak" megfelelõen).
Nem csak 4 éves configgal sírnak, olvasgass a gtaforums -on. És mint írtam, leszarom ha úgy néz ki nálam mint akár a vice city vagy gta 3, de ez úgy néz ki, mintha keverve lenne egy viszonylag szép város + rájönne valami réteg a GTA 3 leggyengébb grafikában, 320x240-ben futtatva, valamint paint festékszóróval odaszórt árnyék ami változik is.
Ezen a több éves configon játszottam már Crysis-t is, és még elég sok játékot. Nem kell hülyének nézni, hogy ilyen grafikával tudjon csak elfutni...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kocka city kocka lakói😉
Valóban, tényleg sokkal szebb a gta 3😄
Nálam fut, van hozzá erõmûvem (ami azért van mert kell, ebbõl élek), és csak annyit látok, hogy azok sírnak, akik 4 éves configgal nem tudják fullban futtatni. Könyörgöm, dobozra rá volt írva a minimum;] Nálam nem fagy ki, nálam betöltött mindig, nincs textura hibám, és megvan a stabil fps-em. biztos bennem van a hiba;]
Ööö melyik? Konzolos verzákról én nem hallottam (és nem is találkoztam) ilyen hibákról.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Megha ilyen szarul adták ki, akkor k ia faszom bétatesztelte? Ki a tetves faszom ült elõtte? Ilyet kihozni! A Logout is tele van GTa4-el és a kutya sem veszi meg 8 ezerért, ebay detto. Ez egy hatalmas nagy szar. Ekkora HW pazarlás még a sohasem volt. Volt pazarlás, de ekkora? Sohasem becsülték a hardvereket a fejlesztõurak (csak az Epic, na meg az ID). De ez már több a soknál. Meg lefagy az MI? Nem töltö be a pályát, nem megy semmi, mert az MI kikapcsolt. Játék ez?
Ez nem játék, hanem egy hatalmas nagy szar!
De amiket leginkább szeretek és mostanában sokat játszunk, egyáltalán nem a történet miatt játszuk. (ArmA, Left4Dead 😄, RS Vegas2, illetve IL-2 bár az nem tartozik ide).
Persze ettõl függetlenül (bár nehezen) de megértelek.
Hát pont ez az, hogy nincs benne semmi több, csak kevesebb. Hiszen a cselekmény, a sztori ugyanaz mint a cima crysis-ban volt, és igy nekem unalmas volt. Én általában ha leülök egy játékkal játszani akkor a történet a legfontosabb számomra.
Nagyobb szabadság? Kedvenc játékom mostanában az Armed Assault, na abban van szabadság... Történet sztem ugyan olyan mind a 2-ben. A Warhead-ban viszont nagyon jó lett a szinkron, meg az én véleményem hogy az átvezetõk is sokkal jobbak. De ez már tényleg szubjektív.
Én ezt válaszként írtam amúgy, tehát akinek nem tetszett nem a gépigény miatt nem tetszett.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nekem sincs túl angy igényem, nekem bõven elég lenne ha legalább egy Vice city grafikáját hozná, de ez ami nálam van játszhatatlan, még a GTA 3 is jobban nézett ki nálam egy geforce 4-el.
Crysis -nál sem az volt a gond, hogy akadt, hanem az, hogy a nagy grafika ellenére nem nyújtott igazából semmi olyat, amiért érdemes lett volna jobb gépeket fejleszteni (ráadásul teli volt negatívumokkal). A Warhead-ban javították is, kicsit gyengébb gépigény, jóval pergõsebb és izgalmasabb játékmenet.
És ha összehasonlítod, annak azért kicsivel szebb grafikája is van, és nem indokolt hogy ennek legyen 4x nagyobb gépigénye.
Az elõd nálam nem szaggatott, pedig sosem volt felsõ kategóriás gépem. És nem volt az indokoltnál jóval nagyobb gépigénye, és bizonyos kártyákkal játszhatatlan a grafikai bugok miatt.
"Aki pc-n akar játszani, igenis költsön rá, hogy tudjon játszani, aki meg nem akar költeni, az ne rinyáljon hogy kevés az fps, nem megy."
Jogos lenne, de akkor adjanak is annyival többet minden téren, játékélményben is, és ne azzal vegyék rá az embereket, hogy vegyenek új hardvert, hogy nem optimalizálják normálisan a játékot.
Kb. így megy 20-25 fps-el, tök mind1 hogy 1024 mediumon vagy 800x600 lowon vagyok (szinte a grafika sem változik). (XP sp3, catalyst 8.12, patch fenntvan semmit nem változtatott). Ennél azért többre képes az Atix1950 pro, és ne próbálják velem elhitetni az ellenkezõjét...
Aki rinyál hogy nem megy nála normálisan (rá volt írva a gépigény a dobozra), ennek tudatában vásárolta (Érdekes, crysis is szaggatott mindenkinél, sõt, még az elõd is (san andreas)). Aki pc-n akar játszani, igenis költsön rá, hogy tudjon játszani, aki meg nem akar költeni, az ne rinyáljon hogy kevés az fps, nem megy. Aki meg nem akar sokat költeni egy pc-re, tudván hogy úgy is elavul, az meg vegyen konzolt, ezt direkt erre találták ki (Nincs szívás, berakod a játékot és tuti megy, még fejleszteni sem kell).
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Sokan azt mondják, hogy olyan szép(?) és hangulatos pedig kb. olyan a grafika mintha egy 5 éves rakta volna össze kartonlapokból (lehet ez a cél) még a zenéjét ajnározzák ami szvsz hosszú távon idegesítõ.
Attól meg nem esek hasra, hogy a közösség majd milyen pályákat csinál mert jó ha lesz egy-két kreatív emberke aki képes fantáziadús pályát szerkeszteni a többit meg majd retardált autisták készítik.
Öööö izé elõször tán nézzél már meg egy konzolos verziót. (x360) nem szaggatt, jól nézki max popup hibák vannak néhol de negyedannyi mint pcs verzában.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Esetleg ha az eredeti célplatformon néznéd (xbox360, PS3) akkor nem mondanál ilyeneket. Az év játéka sem a PC port lett az tuti...
Aki szerint teljesen jól megy, az idióta, vagy igénytelen. Idióta azért, mert nincs gép amin normálisan menne normális grafikán(tesztelték). Az igénytelenek pedig azok akiket az se zavar, ha gta3 szintû beállításokon játszanak (ami annak idején se volt hûdeszép), és belenyugodnak, hogy egy erõsebb gépen fos grafikát hoz a játék. Hogy is volt az, hogy a fallout 3 ultra high beállításokon gyönyörûen megy?
A vinfos lájv úgylátszik most valami divat lett, a fallout 3-ban is volt (DE MI A FASZNAK HA MULTIJA SINCSEN?)
De nem érdemli meg a top 10-et sem a hihetetlen szar portolás, optimalizálatlanság miatt. Ami erre még rá tesz egy lapáttal, hogy késve adták ki, szarul írták át, de még jól ki is szúrnak azzal aki eredetiben meg is veszi (social club, aktiválás, aztán securom vagy elfogadja - nem detektál emuláló szoftvert, vagy nem), és akkor még live is kell ha multiban szeretne vki játszani...
És még van bõr a képükön azt mondani, hogy a vásárlók kevés részénél fordulnak elõ bugok.
Kiadnak egy patchet, ami még inkább ront a játékon. Elkezdte támogatni a gamepadot, ami annyit tesz, hogyha be van dugva gamepad vagy joystick akkor folyamatosan forog a kamera - legalábbis nálam), még kevesebb fps, a grafika ugyanúgy katasztrófa, 1024-ben mediumon olyan mintha 320x240 -es felbontáson játszanék kb., árnyékok változnak, stb..
Ezeken kivul azert tetszik jatek, bar nagy csalodas a fenti dolgok miatt, remelem azokat majd idovel kijavitjak. A grafika jo lenne, ha a fenti hibak nem lennenek.
A kuldetesek, a jatekmenet nem rossz, olyan, mint amit eddig megszokhattunk, meg ugyan csak 20% kornyeken tartok, de amit eddig lattam az elmegy, nem rossz. Bar remelem lesznek kicsit erdekesebb kuldetesek, nekem pl. a San Andreasbol nagyon bejott az, amikor Mad Dogg hazabol kellett ellopni a szovegkonyvet, meg amikor ki kellett rabolni a Caligula's kaszinot. Egyelore itt meg ilyen valtozatos kuldetesek nem voltak, de gondolom lesznek majd. Habar tobb konzolostol azt hallottam, hogy unalmasak lesznek a kuldetesek egy ido utan. En meg egy GTA-t sem untam meg, szoval majd meglatjuk...
Az iranyitasban meg mindig idegesit, hogy a kamera nem koveti az autot. Igazan megoldhatnak mar, hogy egy gombnyomassal ki- es bekapcsolni lehessen a kamera autokoveteset, mert az egerrel baszakodni szar.
A varos nem rossz, bar eddig meg nem voltam csak Brokerben, Bohanben es Dukesban, de eddig elfogadhato. Az mindenesetre nagyon nem tetszik, hogy nincs videk, az az egyik legjobb resze volt a San Andreasnak (mind a sivatag, mind a "sima" videk).
Hat, osszessegeben megfelel a GTAIV az elvarasaimnak, kiveve azok a hibak, amit a komment elejen irtam. De nagyon remelem, hogy azokat idovel orvosoljak.
DBZ is My Favourite
Az viszont már másik dolog, hogy tényleg tele van bugokkal(csakis az olvasottak alapján). Ahogy olvastam egyeseknek a Patch semmit sem javított ki a játékban.
Majd ha kipróbálom többet is tudok talán mondani.
Azon viszont csodálkozom, hogy a Fallout 3 nem került fel a listára. Mondjuk ezek a listák egyébként is az eladások alapján készülnek(nem mintha a Fallout 3-ból nem fogyott volna) és nem a játékélmény és elemzések alapján.
De majd 2010ben a monster hunter 3!!!
A
A
"az egesz GTA egy nagy szaaaaaaaar es nem cska a 4es hanem mind1ik....😛 semmi ertelme szar a sztori......nemtom mit istenitik....occsojatek hulyegyerekeknek....😛"
Imádom az ilyen értelmes hozzászólásokat. Ha kijárnád a 8 általánost, lehet hogy megértenéd a sztorit, ami szerintem zseniális lett.
Kevés játékról tudom elmondani idén, hogy lekötött, de a GTA4 közöttük van. Nálam még a pc-s Mass Effect és a Fallout 3 volt dobogós.
A lista meg röhej,amikor elõször láttam(2 hete?) akkor is a fejemet fogtam.