• Balumann
    Nah egy egy óriási baromság. Az új crack megoldotta az imbolygó kamerát, fps csökkenést viszont nem okozott senkinél, és teljesen ugyan az van crackelve is mint eredetinél.
    Nekem sincs túl angy igényem, nekem bőven elég lenne ha legalább egy Vice city grafikáját hozná, de ez ami nálam van játszhatatlan, még a GTA 3 is jobban nézett ki nálam egy geforce 4-el.
    Crysis -nál sem az volt a gond, hogy akadt, hanem az, hogy a nagy grafika ellenére nem nyújtott igazából semmi olyat, amiért érdemes lett volna jobb gépeket fejleszteni (ráadásul teli volt negatívumokkal). A Warhead-ban javították is, kicsit gyengébb gépigény, jóval pergősebb és izgalmasabb játékmenet.
    És ha összehasonlítod, annak azért kicsivel szebb grafikája is van, és nem indokolt hogy ennek legyen 4x nagyobb gépigénye.

Az előd nálam nem szaggatott, pedig sosem volt felső kategóriás gépem. És nem volt az indokoltnál jóval nagyobb gépigénye, és bizonyos kártyákkal játszhatatlan a grafikai bugok miatt.

"Aki pc-n akar játszani, igenis költsön rá, hogy tudjon játszani, aki meg nem akar költeni, az ne rinyáljon hogy kevés az fps, nem megy."
    Jogos lenne, de akkor adjanak is annyival többet minden téren, játékélményben is, és ne azzal vegyék rá az embereket, hogy vegyenek új hardvert, hogy nem optimalizálják normálisan a játékot.

Kb. így megy 20-25 fps-el, tök mind1 hogy 1024 mediumon vagy 800x600 lowon vagyok (szinte a grafika sem változik). (XP sp3, catalyst 8.12, patch fenntvan semmit nem változtatott). Ennél azért többre képes az Atix1950 pro, és ne próbálják velem elhitetni az ellenkezőjét...