• balage187
    A GTAIV-et tenyleg raertek volna meg kiadni PC-re. Nagyon szarul portoltak, nagy a gepigenye es vannak textura hibak (pl. ATI kartyaknal feketedes), ezeknek azert nem kellett volna lenniuk... Arrol ne is beszeljunk, hogy nincs antialiasing a jatekba. WTF?!

Ezeken kivul azert tetszik jatek, bar nagy csalodas a fenti dolgok miatt, remelem azokat majd idovel kijavitjak. A grafika jo lenne, ha a fenti hibak nem lennenek.

A kuldetesek, a jatekmenet nem rossz, olyan, mint amit eddig megszokhattunk, meg ugyan csak 20% kornyeken tartok, de amit eddig lattam az elmegy, nem rossz. Bar remelem lesznek kicsit erdekesebb kuldetesek, nekem pl. a San Andreasbol nagyon bejott az, amikor Mad Dogg hazabol kellett ellopni a szovegkonyvet, meg amikor ki kellett rabolni a Caligula's kaszinot. Egyelore itt meg ilyen valtozatos kuldetesek nem voltak, de gondolom lesznek majd. Habar tobb konzolostol azt hallottam, hogy unalmasak lesznek a kuldetesek egy ido utan. En meg egy GTA-t sem untam meg, szoval majd meglatjuk...

Az iranyitasban meg mindig idegesit, hogy a kamera nem koveti az autot. Igazan megoldhatnak mar, hogy egy gombnyomassal ki- es bekapcsolni lehessen a kamera autokoveteset, mert az egerrel baszakodni szar.

A varos nem rossz, bar eddig meg nem voltam csak Brokerben, Bohanben es Dukesban, de eddig elfogadhato. Az mindenesetre nagyon nem tetszik, hogy nincs videk, az az egyik legjobb resze volt a San Andreasnak (mind a sivatag, mind a "sima" videk).

Hat, osszessegeben megfelel a GTAIV az elvarasaimnak, kiveve azok a hibak, amit a komment elejen irtam. De nagyon remelem, hogy azokat idovel orvosoljak.