A GTA IV 2008 legjobbja?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA IV Madness
". A fizika tönkre teszi a játékélményt, kidurran a kerék kiszednek a kocsi szélvédõje mögül"
Mert a való életben betonból van a gumi és nem durran szét ugye? Ja és a valóságban az üveg is átlõhetetlen nem?? Ne beszélj már baromságokat.
"a játékban lévõ járgányok 90% valami 50 es évekbeli szarság"
Kb. 2 vagy 3 50-es évekbeli autó típus van a játékban, úgyhogy ezt buktad, az autók nagyrésze 90-es vagy 2000-es években gyártott típusok.
"az utak hirtelen kanyarodnak, unrealisztikusak"
Nézz meg egy New york térképet, hogyan néz ki...
Ennek ellenére szerintem is eléggé elszúrták a gta4 pc verzióját de nem ezen dolgok miatt, hanem a rossz portolás miatt.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A GTA4 meg konzolra való.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gigabyte GA-X58A-UD9, Core™ i7-970, 12GB Kingston HyperX H2O DDR3, 2x1TB Western Digital HDD, GeForce GTX 570, Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 10, Samsung SyncMaster 225BW 22\"
a többit nem feszegetem, mert ugyis csak a vita lenne belõle.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Windows 7
Hát gratulálok a rockstarnak szerintem a GTA 4 az év bukása.
"A tizes lista természetesen az újság véleményét tükrözi."
Az újság véleménye ki a f**** érdekel ?
Windows 7
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
a PCs gta4 meg egy no comment, az biztos.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!