A GTA IV 2008 legjobbja?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Nálam a GTA IV ebben az évben a befutó! 😊
GTA IV Madness
HöfEE
Hát te mirõl beszélsz ember?? 😄😄
". A fizika tönkre teszi a játékélményt, kidurran a kerék kiszednek a kocsi szélvédõje mögül"
Mert a való életben betonból van a gumi és nem durran szét ugye? Ja és a valóságban az üveg is átlõhetetlen nem?? Ne beszélj már baromságokat.

"a játékban lévõ járgányok 90% valami 50 es évekbeli szarság"
Kb. 2 vagy 3 50-es évekbeli autó típus van a játékban, úgyhogy ezt buktad, az autók nagyrésze 90-es vagy 2000-es években gyártott típusok.

"az utak hirtelen kanyarodnak, unrealisztikusak"
Nézz meg egy New york térképet, hogyan néz ki...

Ennek ellenére szerintem is eléggé elszúrták a gta4 pc verzióját de nem ezen dolgok miatt, hanem a rossz portolás miatt.

Egyetértek. Ráadásul addigra optimalizálták volna...
STREEX
Azért a fallout 3 is igazán bekerülhetett volna a top 10-be.Ehhez képest a Force unleashed a hetedik...

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Solten
"A GTA IV 2008 legjobbja?"

<#banplz>

Saor Alba

De szépen elfelejtkezik mindenki,hogy az összes gta elõbb konzolra jött,aztán 1 év!!! múlva csak pc-re...megy a hõbörgés,hogy késve jelent meg...pff..korábban inkább..azért lett összecsapva...elég lett volna húsvétra,ahogy az 1 év letelik
Narxis
A LittleBigPlanet nem is játék...

A GTA4 meg konzolra való.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

az egesz GTA egy nagy szaaaaaaaar es nem cska a 4es hanem mind1ik....😛 semmi ertelme szar a sztori......nemtom mit istenitik....occsojatek hulyegyerekeknek....😛

Gigabyte GA-X58A-UD9, Core&#8482; i7-970, 12GB Kingston HyperX H2O DDR3, 2x1TB Western Digital HDD, GeForce GTX 570, Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 10, Samsung SyncMaster 225BW 22\"

Nekem is jól fut, nincs vele bajom, a gépem pedig nem atomerõmû, hasonlót most már elég olcsón (persze nem vadonat új alkatrészekbõl) össze lehet rakni. Aki pedig nem rendelkezik a minimális gépigénnyel, az ne vegye meg és ne játszon vele. Sajna nekem sincs Lotusom, pedig én is szeretnék és tudom hogy léteznek olyanok, akiknek van. Na bumm.
bertino
megjegyezném az imbolygó kamera a warez eredménye.
a többit nem feszegetem, mert ugyis csak a vita lenne belõle.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ravkin
A rockstar megint abba a hibába esett, amibe szerintem a legtöbb játékgyártó eshet vagy esett már a közelmúlban (pl valve half life 2). A játékok lényege ugyanis a szórakoztatás a kikapcsolódás lenne, nem pedig az, hogy megfelejenek olyan követelményeknek amelyeket gyakran maga a fejlesztõgárda tûz ki maga elé célnak. Ilyenek pl a csillogó grafika, az élethû fizika, a relasztikus fizikai események, ezekkel azonban viszont vigyázni kellene mert nem ritkán visszafelé sülnek el. Az ilyen erõltettet dolgoknak pedig egyvalami áll a hátterében, mégpedig a pénz. A pc-s játékkultúra és az üzletcsinálás határai összemosodnak. Adjunk ki egy újabb részt újabb epizódot kaszáljuk be a pénzt oszt jólvan. Ezzel magyarázható a konzolos megjelenés, és ezért szartak egyébként minden másra a készitõk. Ott volt pl a crysis is baromi jó grafika baromi jó fizika baromi jó trailer vedd meg mert hûûû de állat, aztán ott áltunk hogy maga a játék egy kalap szart sem ért. A half life 2 vel sem lenne semmi bajom, maga a világ nagyon megfogott, de mint az már a bétákból kierült sokkal jobbra is megcsinálhatták volna, és nem akarok újabb éveket várni azért hogy kiderüljön végre majd 2009 karácsonyán, majdnem 10 év mulva az eredeti játék megjelenése (half life1) után hogy miért is robbant fel a laboratorium, és hogy ki is valójában az a g-man. Hát bocs de nem fogok kidobni 10 epizódon keresztül 10.000 forintokat hogy majd egyszer megtudjam, de úgysem fogom megtudni, mert akkor ugyebár valvéjéknak nem lenne mit lehúzni a játékosokról. De azért élvezzem közben hogy fejlesztik a grafikát, és hogy egyre jobban akadozik a játék a gépemen.

Windows 7

Ravkin
Gta 4 trailerek alapján elõször nekem jó játéknak tûnt de aztán jött a valóság. Elõször is a pcs megjelenést baromra elhúzták, aminek szerintem semmi értelme nem volt. Pcs debütálás szarra sikeredett, a játék full bugokkal érkezett, szar grafika, imbolygó kamera stb. Nah a játékról : maga jaták new yorkban játszódna, vagyis liberty city, te a terepet nagyon elbaszták szerintem, egyrészt elég gagyinak tûnik, olyan mint new york babajáték változata, másrészt pedig egyáltalán nem változatos a terep. Grafika még hibák nélkül is elég lószarnak hat, a játékmenet pedig egyáltalán nem adja vissza a régi gta játékok feelingjét. A fizika tönkre teszi a játékélményt, kidurran a kerék kiszednek a kocsi szélvédõje mögül, a játékban lévõ járgányok 90% valami 50 es évekbeli szarság, élvezhetetlen a vezetése, az utak hirtelen kanyarodnak, unrealisztikusak, az emberek pedig úgy kenõdnek szét a kerekek alatt mint a carmageddon 2 ben, amit valljuk be nem volt könnyû alúl múlni.

Hát gratulálok a rockstarnak szerintem a GTA 4 az év bukása.

"A tizes lista természetesen az újság véleményét tükrözi."

Az újság véleménye ki a f**** érdekel ?

Windows 7

Attól, hogy eladtak belõle több szakajtónyit, még nem az év játéka.

TothLaci
Gondolom, hogy a pcd sem "1-2 forint" volt, és nem rég vetted.
Nálam semmi gond vele PC-n 😊 Szerintem meg marha jól sikerült.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Hát elég érdekes lista...
bertino
lehet nem a legjobb, viszont kurvasok fogyott belõle konzolra, rögtön megjelenés után.
a PCs gta4 meg egy no comment, az biztos.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tinman
GTA4 még konzolon sem a legjobb játék, PC-n meg a rossz PC-s játékok sorozatba simán befutó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

← ElőzőOldal 2 / 2