German Truck Simulator
  • Napközis
    Szépnek szép az tuti.
    A rendszám is igen ötletes :D

Bár én a grafikát még mindíg nem találom benne jobbnak. Ne értsetek félre, nem vagyok pesszimista, de ahogy a jóöreg SCS-t ismerem, nem merek nagyokat álmodni, azt hiszem méltán mondhatom: joggal.
    Én lennék a legboldogabb, ha egy tényleg a kis részletekre is koncentrált játékot kapnék kézbe január 13.-án és nem mod-ok formájában kellene tökéletesítgetni.
    Jójó ok, licence-elt kamionok, de most valjuk be őszintén az lenne az utolsó dolog, mert ugye azt sokan tudnak készíteni, szebbnél szebbeket (Én nem vagyok köztük), de mondjuk egy értelmesebb AI-t, ami már nem akar sávot váltani, ha mellette vagy, vagy egy kicsivel szebb grafikát, mégha nem is mérföldekkel már nemigen tudnának sokan megcsinálni.
    Szerény személyemet igazából nem is érdekli a grafika, inkább a játékélmény az ami megfog.
    És akkor én le is írnék egy kis összeállítást (már ha nem zavar senkit), amit én szívesen látnék a játékban.

-MultiPlayer: Ugye ez nem kis dolog, de nekem ne mesélje be senki, hogy nagy dolog. Ha egy GTA-t vagy sok on-line játékot meg tudnak csinálni, akkor ezt is, bár jól tudom nem éppen a legnagyobbak közé tartozik az SCS.

-Lámpák: Engem kifejezetten irritál, hogy (és most senki ne nézzen hülyének) a lámpák rövid ideig pirosak. Engem borzalmasan zavar, pláne, ha kapok egy pirosat és gyorsan rá akarok gyújtani. :P

-Időjárás: Na ez is szép és jó nem is kis dolog. De nem lenne rossz egy kidolgozottabb időrendszer, napokra, hónapokra bontva és így évszakok váltakozásával. Bár ugye az "amerikai" sorozatokban már láttunk hasonlót és ott a havazás nagyon is szépen lett megcsinálva, habár ugye ott nem évszakokhoz volt köthető, hanem területekhez.

-Váltás: Na igen. Zavaró mikor tudod, hogy elvileg kamionban ülsz, de mégis olyan benyomást kelt benned a valtó, mintha F1-es kocsival gyorsulnál.

Na így elsőre ezek jutottak eszembe. Kérlek benneteket ne hurrogjatok le, sőt ti is irhattok hasonló jellegűeket én kíváncsi vagyok mindenkiére.

Kacsa neked meg külön köszi a linkeket meg a képeket!