German Truck Simulator
  • gumikacsa
    Természetesen szíved joga nem egyetérteni velem. A hülyézés inkább annak a ténynek szól, hogy lewarezolja, aztán fikázik. Vagy játék nélkül fikázik. Mert megvenni tuti nem vette meg.

Természetesen én is többet vártam a játéktól, ennyi év után, én is húztam a számat, de mégis, fizikailag is, irányítás ügyben is nagyon rendben van, és a fílinget sokkal jobban adja, mint az scs termékei.
    Sajnos az Softlabtól ennyi tellett 9 év alatt, de mint már 1X2-szer le volt írva, a cég nem játékokat készít, tudomásom szerint a fejlesztők aszabadidejükben hegesztették a játékot.

Félreértés ne essék, nekem is tetszett az ets, még azt mondom, a fizika el is menne, de ami engem legjobban idegesít az az irányítás. Én kormánnyal játszom, és sajnos, miután egy kicsit tekersz a kormányon, elindul egyenesen a járműved, és csak akkor kanyarodik tovább, ha fullra tekerem, de akkor meg már élesen. És ez nem azért, mert 130-al megyek bele a kanyarba, mert 20-30 km/h-nál is ezt csinálja. Még csak a 900 foknak sem tudható be, mert eddig amilyen kormánnyal kipróbáltuk, mindegyiken ezt csinálta.