• Barpi
    Lehet, hogy nem figyeltem meg minden apró részletet.
    De!
    „Te egy eléggé primitív gyerek vagy, nem is lenne gond, ha mondjuk az ilyeneket kiirtaná egy ufo...”
    Az ufonauták (nem ufo, te iqbetyár) csak az olyan embereket vinnék el, mint amilyen Te vagy, mert nincsenek érzéseid. Legalábbis remélem, hogy csak az ilyeneket, mert 1. megoldódna a föld túlnépesedésének a problémája. (tudom, te inkább kiirtanád az emberek egy részét, pl. hajléktalanokat), 2. nem írogatnál hülyeségeket.
    „Kb 10szer mondta, hogy változtatni kellene azonnal, mert baj lesz”
    „Te láttad a filmet egyáltalán? Elöször beszélni akart a föld vezetőivel, aztán jött a kiirtunk mindenkit téma”
    Egyáltalán nem zavar, hogy a gömbök még azelőtt elérték a földet mielőtt, beszélni akart volna akárkivel? És ezek a gömbök egyenesen a védelmi rendszereket célozták meg? Amikor a kiskölök megkérdezi, mi a véleménye, meneküljenek, vagy harcoljanak, akkor mit felelt? MINDEGY, MÁR NEM TEHETTEK SEMMIT, ITT VAGYUNK. Szerinted ezek után, mit mondott volna a világ vezetőinek? Na erre írtam, hogy soha nem tudjuk meg.
    „Álszent vagy, és buta is!”
    Te meg idióta mama kedvence, aki szerintem bármit megkapott eddig az élettől. Szerintem, csak megszületned volt nehéz. Hétvégenként meg, a bedrogozott agyaddal ugrálod át a hajléktalanokat az utcán.