kalapos01#72
Vigasztald magad azzal, hogy nem egyedül téged szívattak meg a filmmel. Attól, hogy fasza a mondanivaló, még a film döbbenetesen ostoba, tehetségtelen fércmunka. (Tipikus feldolgozás, pont a lényeget szúrják el.)
Olyan jó kis Föld-megmentős filmek voltak az elmúlt években, azok fényében ez rettentő gáz volt. Fogták az eredeti filmet, kiszedték belőle azokat a részeket, jeleneteket, amik valóban gondolkozásra érdemesek, mert azok megfeküdték volna az amerikaiak gyomrát és a többit leforgatták, direkt úgy alakítva, hogy egy mai 14 éves is megértse, de a lényeg, hogy legyen benne gyerek, kutya meg delfin.
Tipikus, ahogyan azt Amerika be akarja adagolni a konzumidiótáknak. Feldobják, de nem feszegetik, hanem rittyentenek egy hepiendet. Pedig, voltak olyan sikerfilmek és feldolgozások is mostanság, amiket nem kellett lebutítani. Ezzel sajnos ezt tették. Nem véletlen, hogy pár ifjonc, Hollywood-rajongó és feldolgozáspárti rajong, de netszerte mindenki nullának tartja a filmet. (Érdemes elolvasni az értő véleményeket, nem csak a kommentezőket és a magyar "kritikusokét".)
"A vége valóban elkapkodott volt, kicsit befejezetlen, de aztán rájöttem, hogy nem véletlenül. Szerintem a rendező ránk bízta, a mi fantáziánkra bízta a további történéseket."
Azért ezen jót röhögtem:) Szerintem te sem gondoltad komolyan.