A Green Peace felbérelte hálivúdot egy propaganda-film késítésére.
Ebből lett az, h:
Jön egy űrlény, akinek akkora az egója, mint minden embernek együtt. Aszongya, kiírtom a Földet, mer az emberek sokat szemetelnek. Meg is érkezik, az egyetlen "csillagközi leszállópályára" az USA-ban(nem, majd Budapestre jön, mi?:D). Szóval ez az egoista űrmajom megkérdezi az első embert aki szembejön vele, h mi a véleménye a környezetvédelemről. Mivel pont vmi hülye amerikait(amerikaiakból egy hülyét, nem minden amcsi hülye), ezért a "marslakó" úgy gondolja, h ő ki ha nem a bolygó vezetője, ezért neki mindent elhisz, ami az ő apokaliptikus tervét alátámasztja. Visszatérve a megérkezésre, már amikor landol, kinyír egy rakat embert a parkban és utána csodálkozik, h őt is meglövik.(mert a fenenagy egója azt mondja, h ölni csak neki lehet, mert ő az ÜberSoldat). Aztán van benne a kisgyerek, akit jól jellemzett a cikkíró. az elején még van egy-két értelmes hozzászólása, aztán csodálkozunk, h E.T miért nem intézi már el a halálsugárral. A végén persze kiderül hogy mégsem az volt a Föld vezetője, mint akinek Űr-terminátorunk hitte, ezért elkezd gondolkodni.(a film felénél már illene, hamár tömegpusztítósat akar játszani). Az utolsó 1/4-ét a filmnek már nem bírtam végignézni, mert azért mindennek van határa. Sztem előbb fogok végignézni egy epizódot a Mónika-show-ból.
A fentiek tükrözik a véleményemet, talán egykét helyen elragadtattam magam, de nem ítélek el senki akinek tetszett a film. Ezért a flame-et is értelmetlennek találom.(úgyse olvasom el, vagy ha mégis, akkor is lesza*om)