• Trance4life
  #241
  Sziasztok!

  Januárban a füldugó.hu jó voltából tesztelhettem a MusicSafePro Professzionális zenészeknek kialakított füldugót! Hatalmas változást jelentett: no fülzúgás no fülfájás gondolom ti is szenvedtek ilyenekkel füldugóval és azzal a tudattal, hogy a fülem védve van sokkal felszabadultabban zenélek!

  Itt is van a tesztem!:

  Az utóbbi 5-6 évben nagyon elmerültem az elektronikus zene mélységeiben.Az elején csak kóstolgattam a különböző stílusirányzatokat, gyűjtögettem a zenéket és egyre jobban foglalkoztatott ezeknek a zenéknek a mixelése, variálgatása és készítése.Mára már nem telik el napom a zenélés valamilyen formája nélkül. Nagyon élvezem ezt csinálni valahogy a zenével eggyé tudok válni.Ez egy hatalmas élmény de meglett ennek sajnos a veszélye is. Mivel már hosszabb ideje mindennap zenében élek a jobb fülem túl érzékeny lett. Egy pár órás otthoni kis monitorhangfalak közötti gyakorlás után a fülem enyhén elkezdett fájni.Akkor még nem tulajdonítottam neki túl nagy figyelmet.

  Hétvégénkét különböző rendezvények után mindig egyre erősödő fülzugásóm volt. Volt, hogy a fülem két napon keresztül zúgott és a jobb fülem minden hangos zajra besípolt. Nagyon megijedtem, elmentem egy hallásszűrésre. Ott javasolták, hogy pihentessem a dolgot és kaptam egy szivacsfüldugót. Nem vettem túl komolyan mert kicsit kényelmetlen volt. Nem foglalkoztam túl sokat egy ideig a hallásom védelmével,valahogy elviseltem a kellemtelenségeket.Múlt év októberében egy nagy, magyarországi elektronikus zenei fesztiválon megelégeltem ezt a dolgot… ugyanis három napig a fülem teljesen külön életet élt… alig hallottam valamit. Ekkor találtam rá hála Istennek a füldugó.hu-ra és részt vehettem a Music Safe Pro tesztelésében.

  Mikor a kezembe vettem először a füldugót , nagyon elcsodálkoztam mert nem gondoltam volna, hogy ennyire puha és kifinomult anyagból van. A behelyezése meglepően egyszerű. Az implikátor segítségével pár pillanat alatt bent van és egyből illeszkedik is. A szivaccsal ellentétben a Music Safe Pro kellemes testhómérsékletre lágyuló anyaga teljesen illeszkedik a fülhöz. A füldugóhoz jár 3 különböző védelmet nyújtó zenecsillapító szűrő a fehér=alacsony|ezüst=közepes|arany=magas védelmet nyújt.. A tesztemet a fehér szűrővel kezdtem. Gyorsan és könnyedén behelyeztem a füldugót Volume UP! és egy páratlan tapasztalatban volt részem a füldugó a zenét abszólút kellemesre szűrte a zene amit átengedett nagyon kellemes volt épp elég magas és épp elég mély hanggal. Teljesen más érzés úgy zenélni, hogy tudom nem lehet baja a fülemnek akár mennyit is zenélek nem lesz „tompa“ a fülem. Alig vártam már a hétvégét, hogy élesben is tesztelhessem a füldugót .Az ezüst és az arany szűrőt is kitudtam próbálni. Hihetetlen élmény volt egy új dimenziót nyitott nekem a Music Safe Pro a zene élvezése térén.

  A kellemtelenül magas hangok és egyébb torz vagy zavaró hangok teljesen ki lettek szűrve, így még felszabadultabban tudtam élvezni a zenét. Ez a hétvége után elhatároztam hogy a Music Safe Pro nélkül semmilyen hangosabb zajnak nem fogom többé kitenni a fülemet. Még egy nagyon pozitív dolog az ,hogy a Music Safe a beszédhang tartományát nem szűri ki így akármilyen rendezvényen megérthetjük ha beszélnek hozzánk. A füldugóhoz járó Travel Boxxal bárhova is megyek zenélni vagy bulizni mindig velem lesz. :)