4432746426_3d76f06019_o.jpg
  • gunji
    A nézettségen sok múlik. Majd meglátjuk, én azért reménykedek. :)

Ami Ahsoka sorsát illeti, nem kell várni a sorozat befejezéséig. A forgatókönyvírók egyik levele véletlenül az én postafiókomba csusszant bele, ebben többek között az alábbi scriptrészlet is szerepelt:

Helyszín: Coruscant, a Jedi Templom. Idő: valamikor a klónháborúk végefelé, késő éjjel.

Anakin Skywalker és Ahsoka Tano lép be sietve a félhomályos Templomba.
    Ahsoka: - Mester, nem tudod miért rendelt minket ide Yoda mester ilyenkor?
    Anakin: - Nem, Szájas, nem tudom. De igyekezz, mert elkésünk.

A Tanácsterembe lépnek, a sötétben nem látni semmit. Hirtelen fény gyúl a terem közepén, s tizenkét csuklyás alak képe bontakozik ki előttük, mindegyikük kezében fénykard. Egyikük, egy kis zöld alak hirtelen ünnepélyesen megszólal:
    - Lépj közelebb, padawan!
    Ahsoka kicsit megszeppenve mesterére pillant, majd engedelmeskedik.
    Yoda: - Ahsoka Tano, a Jedi Tanács jogával élve..., az Erő akaratából..., téged ezennel...
    Anakin hirtelen kedvese hangját véli meghallani a távolból:
    - Ani, Ani...
    Yoda: - ...Jedi lovaggá ütlek.
    Ebben a pillanatban erős földrengés rázza meg a Templomot. Anakin bukdácsolva próbál kijutni a folyosóra, de hirtelen elsötétül körülötte minden.
    Padmé: - Anakin, Ani...

Anakin a földön fekszik, erősen zúg a feje. Padmé térdel mellette.
    Anakin: - Ahsoka... Mi tö-történt?
    Padmé: - Ki...? Anakin, én vagyok, Padmé. Jól vagy...? Tényleg jól fejbe vágott az a rusnya bogár. Egész éjjel nem voltál magadnál, össze-vissza beszéltél mindenfélét.
    Anakin: - Mi? Hogy? Hol..., hol vagyok?
    Padmé: - Egy cellában, a Geonosison. Nem emlékszel? Obi-Wannak jöttünk segíteni, de Dooku elfogott...

Persze, ez csak egy kitalált történet. Bármiféle egyezés a valóságos eseményekkel vagy személyekkel csak a képzelet műve.
    De azért a jogdíjat majd szívesen elfogadom...