roliika#98
Az is. Nincs konkrétum, és ami hát a szak szépsége, hogy halvény lilájuk sincs az oktatóknak mit fognak adni bele oda a tantervbe 1 év múlva. Szerintem kaptak egy semmitmondó listát a Közoktatási Minisztériumtól, hogy öcsém hiány van informatikusokból a mérnökök meg biztos okosak hát legyen mérnök informatikus szak. Ez most lehet ritka idiótán hangzik, de anno láttam OKJ-n mit kaptak szerencsétlen oktatók, hogy mit oktassanak...5 sort 1 félévre...ennyi...én nem a tanárokat hibáztatom, hogy szar az oktatás mert nekik követniük kell a tantervet...de nem tudom ki az a baromarcú aki a minisztériumban ilyen tanterveket gyárt...elbeszélgetnék vele. Szakmailag toppon van gondolom...
fleezeum...tudom. Tegnap hagytam őket ott a csába. Mondták páran, hogy gagyi, és ott az oktatók próbálták elhitetni, hogy nem az, és fejlődött az iskola...nos a vezetés azonos, és van pár...na inkább az oktatókat nem minősíteném. Páran vannak azért haveri körben akik elvégezték és megvannak vele elégedve...de szerintem a diplomának örülnek csak. GDF...ugye volt egy idő mikor azt mondták ott szinte ingyen adnak diplomát. Ennek a korszaknak valóban vége. Most 1es tárgyakból megy a szivatás, és olyan tárgyak vannak melyek köszönő viszonyban sincsenek az informatikával. Persze aztán lehet magyarázni hogy ez kell meg aziskell egy jó informatikusnak, hiszen ma így általánosságban az informatika akkora terület, hogy bármit rá lehet húzni. De ez olyan mintha azt mondanák..most orvosokat képzünk...levan szarva milyen orvos..orvos. Na ilyen a mérnök infó is...a progterv infó meg full matek...1 évig gépet sem láttunk...igen azt is kipróbáltam nem jött be 46-an kezdtük, félévre 6an maradtunk. Így hát csalódottan de ott kell hagynom a felsőoktatást, nem ér semmit.
Nem...én eddig nem szidtam a felsőoktatást és nem szoktam inni tehát részegen sem beszéltem ilyesmiről. De ez a töketlenkedés nekem már sok.