• roliika
    Egy BSC az SZAK diploma. SZAK tudással SZAK embereket kéne képezni. Megvan a diploma, állás nincs,nemérti mivan körülötte. Szar! Ha valaki autodidakta akar lenni tegye de akkor minek a diploma. HASZNÁLHATÓ dolgokra kéne oktatni, mint hálózatkezelés, rendszertervezés, vékony és vastag kliensek, architekrúrák, hálózatok hálózatbiztonság...némi matek hogy értse is mit merre, Java vagy C# oktatás (nem felületesen mint most) operációs rendszerek telepítése konfigurálása adminisztrációja...LINUX is!!! és idegennyelv.

Egem kiskorom óta érdekelt az informatika a zsebpénzemből mindíg magazinokat vettem és menetm szakkörökre mert gépre nemvolt pénz...érettségi megvolt aztán programozó OKJ (nagyon élveztem oktatókat is csíptem), aztán PTE-TTK...ott 1 évig gépet sem láttam progterv info szakon. Otthagytam...1 év múlva nagynehezen rávettem magam a GDF-re...ezek a tárgyak ezon golndolkodtattak el, hogy mi a fenét keresek itt és pláne miért tanulok környezetgazdaságtant és mikromakrót meg mindenféle szart ami nemérdekel...másfél évig nyomtam...most telt meg a pohár..vizsgáim nagyrésze megvan...de nemlátom mi értelme lenne még 1 millát erre költeni, nem tudok többet mint mikor idejöttem sőt idegesít sok oktató hozzánemértése. Ennyi kész..azt oktatnak akit akarnak de engem nem.