• T2k
    #61
    Te azok közé a magukat okostojásnak tartók közé tartozol, akiket a tárgyi tudás és a tények ismerete hangyányit sem gátol abban, hogy a betonhülyeségeket folyamatosan öntsék ki a fejükből. Lássuk!

    A nanotechnológiás akkumulátorokkal már rögtön az elején jól rábasztál, mivel az A123Systems nanotecnológiás akkumulátorai már ÉVEK óta kaphatóak pl. a DeWalt vezeték nélküli csúcstermékeiben. A Toshiba SCiB szintén nanotechnológiás akkumulátora gyakorlatilag 1-2 hónapon belül kaphatóak lesznek (elektromos bicajokba, notebook akksinak ill. targoncákba, később gépjárművekbe is).

    A szervíz és szerelői háttérrel szintén iszonyatos nagy pofáraesést produkáltál! Az elektromos autónak éppen az az egyik előnye, hogy a karbantartási költsége TÖREDÉKE a belsőégésű motorosénak, és azért mert nem nagyon tud mi tönkremenni benne. Úgyhogy nem kell sok szerelő, sőt sokkal de sokkal kevesebb kell majd mint eddig. Ezzel kb. olyan baromságot mondtál, mintha valaki azt állította volna 20 évvel ezelőtt, hogy a nem csöves tévék soha nem fognak elterjedni, mert nem lesz elég TV szerelő! B+, a valóságban viszont a TV szerelői szakma szinte teljesen kimúlt, mert a mai TV-khez NEM KELL ilyen. Hasonlóképpen lesz ez az elektromos autóknál is.

    Infrastruktúra. "Ha azt mondod hogy otthon töltöd a konnektorból, akkor összeomlik a magyar államhálózat amikor rádugnak éjjelente 3 millió autót tölteni."
    No itt is gyönyörűen látszik, hogy halvány lila fingod sincs a kérdéshez, de azért beköhögsz valami eszméletlen nagy baromságot! Kisfiam, pontosan fordítva van, mint ahogyan azt te hiszed, völgyidőszakban hatalmas kihasználatlan kapacitások állnak rendelkezésre, úgyhogy semmi sem fog éjjel összeomlani, sőt, az áramszolgáltatók kezüket-lábukat fogják törni, hogy éjjel töltsd az autódat.

    Adótartalom. Ez a már 100 milliószor benyökögött abszolút hülye kizárólag a dolgok egyik oldalát mutató nézőpont. Köszönjük, hogy 100 millió egyedszer is benyökögted. Kár hogy a pl. a környezetterhelés csökkenéséből adódó oldalt nem számítottad bele a dologba. Nyilván nem tetted, mert akkor talán még értelmes dolgot is kihozhattál volna ebből.

    A fentiek alapján te nem 2-3 év múlva, hanem már MOST visszajöhetsz bocsánatot kérni!