• T2k
    #60
    A 100 ezer dolcsis sportkocsikat SOHA SEHOL nem robotokkal szerelik össze, ha a cikk írója erre vár akkor egyetlenegy sportkocsi sem volt még kész a történelem folyamán és mindegyik csak prototípus volt.

    Ha nem tűnt volna fel ez a cikk nem az "az elektronyos autó"-ról szól, hanem a Tesla Roadsterről. Annak pedig se hatótáv se újrahasznosítási problémái nincsenek. Jelenleg minden eddigi idők legnagyobb hatótávolságú elektromos személygépjárműve, aminek a hatótávja összemérhető vagy NAGYOBB a vele egy kategóriájú primitív elavult környezetszennyező belsőégésű motorosokéval (városban pl. SOKKAL többet lehet vele menni egy feltöltéssel mint a hasonló teljesítményű pöfögős múzeumszökevényekkel egy tankkal). Az akkumulátorai pedig 100%-ban újrahasznosíthatók lsd. Tesla weboldat.

    Egy elektromos jármű sokkal kisebb valószínűséggel esik szét mint egy pöfögős múzeumszökevény, hiszen nincs nagyon mi ami szétessen benne.

    Én viszont nem szívesen magyarázok neked többet. Inkább tanulj meg olvasni és tájékozódj mielőtt hozzászólsz, akkor talán elkerülheted hogy ilyen hülyeségeket nyökögj be, mint amitket ide írtál.