torreadorz#170
Ez már megint milyen terelés? Számszerüsités és forrás az alátámasztásra légyszives. Ne haragudj meg, de most egy komoly autóvásárlásról beszélünk, ami meghatározza a családom pénzügyi helyzetét a következő legalább 10 évre (a hitel törlesztése miatt). Nem akarlak megbántani de egy ismeretlen forumozó véleményére még nem adok ilyen méretü kiadás kapcsán.
"Elöször is a belsöégésü motorok szerviz költsége nagysagrendileg több egy elektromos motorhoz kepes"
Kérek rá hivatalos forrást (szerviz is lehet) hogy a prius összervizköltsége kevesebb, mint a toyota (csak hogy gyárton belül maradjunk) más hagyományos meghajtású autóéi.
"És hogy az áram nem csak hogy 5-ször 10-szer olcsobb a benzinnél,hanem hogy részben akár ingyenes is lehet.Nap energia szél energia"
Ezt légyszives pontositsd. Tehát épitsek szélerőmüvet a panel tetejére vagy hogy? Engem nem érdekel hogy 30 év múlva hány szélerőmü lesz vagy lesz-e magyarországon, én most akarom azt az autót megvenni. Ha adsz hivatalos forrást, hogyha hibrid autót veszek, akkor az állam olcsobban adja nekem az áramot, akkor ok. De erről szintén hivatalos forrás, hol melyik rendelet/paragrafus biztosit erre lehetőséget, és mennyivel kapom olcsobban az áramot.
Tudom tudom, nagy kéréseim vannak, de egy szimpla banki hitelhez is kérni fog a bank vagy 10 féle hivatalos papirt, nem árt ha tudom hogy mi mennyibe fog nekem fájni.