Milyen autot vezettel mar?
  • TheRock18
    régebbi suzuki swift 1.3 glx (évj.1995)
    opel kadett 1.3 gs
    peugeot 306sw 1.4 (évj.2001)
    fiat ducatto 2.8TDi (évj.2002)
    citroen jumpy első és második generációját
    skoda fabia (évj.2005)
    audi a4 cc (évj.2006) odabaszott..:)
    renault twingo 1.2 (évj.2001)

hát mit is mondjak a suzuki remek autó azoknak,akik igénytelen autót szeretnének,ezt úgy kell érteni,hogy keveset akarnak költeni az autóra

peugeot: a pözsó remek válastás annak,aki szereti a kényelmet..és ez még megfizethető az SW-k is jól húznak...

opel kadett: régi,és az opelok hajlamosak az átrozsdásodára főleg a hátsó sárhányók..:S rossz választás a régebbi opel

fiat ducatto: teherfuvarozáshoz remek választás,erős és tehergépkocsihoz képest mindössze 16 liter...és 170-et mentem vele...amin alu volt a doboz

citroen jumpy: az első generációs elég fapados volt:S a második már egész jó és tetszetős a váltó elhelyezkedése :)

skoda fábia: az autó rendben van,nekem kicsit mély volt az ülő helyzet,kicsit magasan volt a tükör...de leginkább a műszerfallal volt gondom..egyszerűen nem volt semmi rajta..SIVÁR VOLT..

audi a4 cc: hát ez kiváló volt..kényelmes..hűtött bőrülés :) frankó :D sajna csak kipróbáltam,nem az enyém volt:(

renault twingo: hát..kicsi,de egész jó kis autó..nőies ugyan,de jól fogyaszt...130km/5liter/2000Ft kb...sztem ez meggyőző érv,ezen autó mellett...:D