Trine - új játék a Shadowgrounds készítőitől
  • sQr
    Na hát itt lennék. 5 órával később...egy nagy élménnyel gazdagabban. Ennyi volt. Vége. Első nekifutásra 1-2 secret maradt csak ki, majdnem fullosak a statisztikák. Hihetetlenül jó volt...de fáj is, hogy ilyen rövid.
    Arra készüljetek fel, hogy az utolsó pálya...na az vérszivatós. Nagyon nyugodt ember vagyok, nem káromkodom, de itt mint a kocsis...de megéri...a végső anim is kegyetlen hangulatos.

Nem is tudom mit mondhatnék még. Én minden karaktert kihasználtam, nagyon jók a képességeik (warriornak mikor megkapja a hammert és feltuningolod...ááá :'D] és olyan ötleteket raktak bele, hogy még én is meglepődtem (sötét mapon a tolvajjal égő nyíllal kell fáklyákat meggyújtani, hogy egyáltalán láss valamit). Végig nagyon hangulatos, változatos és gyönyörű. A secretekben talált tárgyak érdekesek és hasznosak. Kis rpg beütés. Féltem tőle, de ennyi inkább csak az előnyére vált és a fejlődési rendszer. Én majdnem teljesen fullos karakterekkel hagytam abba.

Jah. Köszönjük a zenét, de majd látod a credit listán, elvileg a honlapon a szerző emlékére közzétették. Nem néztem, nem igen hallgatok játékzenét magában (bár tény, ez kegyetlen jó volt).

Értékeljem? 9.5/10 ...csak ne lenne ilyen rövid. :'[ Így inkább csak 9.

Amit meg nem említettem, az a humor. Jó párszor rendesen felkacagtam. :'D