• toto66
    #4
    Sajnos én úgy látom, hogy a jelenlegi ismeret is elég lenne ahhoz, hogy a "nagy vallások összecsomagoljanak", de ezt nem teszik, és nem is fogják tenni!
    Ugyanis nem csak a hitről szól a dolog, hanem az emberek feletti uralomról is, és erről nem akar senki önként lemondani. A hit pedig attól hit, hogy akkor is hisz benne a hívő ha mást lát! Ezt pedig mindig ki fogják használni!
    Ma (talán pont azért mert elég fejlett a tudomány és a felvilágosult embert nehezebb irányítani) a politika célja az emberek butítása (az oktatás színvonalának a béka sg-alá vitelével, miközben az élethosszig való tanulást reklámozzák). Ilyen kétarcú pofátlan politika szinte az élet minden területén megfigyelhető. Pl.: Mi nem vagyunk fajgyűlölők, ezért daunk a cigánynak segélyt, holott a segély igazi célja megosztani a társadalmat, aminek a következménye cigány progrom lesz. De sorolhatnám tovább, csak hogy ez már OFF.
    Mindenesetre hajrá hátha sikerül mesterséges életet létrehozni, (az sem biztos hogy majd egyszer az evolúció folyamán nem jut el egy embernél "humánusabb" szintre). Akkor talán majd mint valami primitíven gondolkodó őslényeknek tekintik a mai embert, amely nem tudott megszabadulni emberi (rossz értelembe vett) természetétől.