+jöttem, látom már vártatok epekedve , mint a messiást
túlzottan nincs mit mondanom ezzel kapcsolatban, a szolgáltatók, hacsak nem állítanak keresőrobotokat minden titkosított adatátvitelre , függetlenül attól hogy milyen szállítási réteg protokollon megy amaz keresztül, (UDP TCP, saját) valamint nem vonatkoztatják azt rá minden portra, akkor gyakorlatilag nincsen semmi esélyük úgymond "szabályozni" az internetet... mivel egy-egy titkosított adatfolyamból nem derül ki hogy azt milyen program milye , mivel és hogyan titkosította, mert ugye pont ezért titkosítanak.
Én sem szeretem azokat a buzgómócsingokat, akik HD DVD minőségben töltenek le a nap 24 órájában ponyvaregényeket és sz*r amerikai sorozatokat, de jogukban áll ezt megtenni és a szolgáltatónak kutya kötelessége a minimálisan garantált sávszélességben rendelkezésre állnia, ha nem tudja egyértelműen bizonyítani, hogy az illető P2P programot használ letöltésre... márpedig ezt nem tudja bizonyítani, mivel pont erre való a titkosítás bekapcsolása. Ehhez pedig nem kell uTorrent 1.9-es hanem elég hozzá az uTorrent 1.8-as is .