Önszabályozást hoz az uTorrent újítása

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tsaba86
Srácok lenne egy kérdésem. Remélem valaki tud válaszolni.
Passzív netem van (tehát rúter mögött vagyok) egy mikrós nettel. Így torrentnél nem tudok csak az peer-ek feléhez csatlakozni. Na most az új uTorrent meg tudja ezt kerülni? Az UDP protokoll lévén van lehetõségem, hogy több emberkéhez csatizzak?
Ja még 1 kérdés. Oké, hogy itt az új UDP-s kapcsolat, de ez csak akkor mûködik, ha mindkét félnek 1.9-es van? Tehát, ha pl csak nekem van másnak nincs, akkor is mûködik az UDP?
Köszi a válaszokat 😊
Üdv.

DjDano
Na azért ne essünk túlzásokba... Az UPC korlátozza a Torrentet ez igaz, de az ADSL még mindig sokkal szarabb mint az Kábelnet, ugyanis ha ott lassú akkor minden lassú és köztudott hogy a központtól való távolság sokat számít.

Persze a legjobb a Digi ez nem kérdés

vajon kiki
+jöttem, látom már vártatok epekedve , mint a messiást <#eplus2>

túlzottan nincs mit mondanom ezzel kapcsolatban, a szolgáltatók, hacsak nem állítanak keresõrobotokat minden titkosított adatátvitelre , függetlenül attól hogy milyen szállítási réteg protokollon megy amaz keresztül, (UDP TCP, saját) valamint nem vonatkoztatják azt rá minden portra, akkor gyakorlatilag nincsen semmi esélyük úgymond "szabályozni" az internetet... mivel egy-egy titkosított adatfolyamból nem derül ki hogy azt milyen program milye , mivel és hogyan titkosította, mert ugye pont ezért titkosítanak.

Én sem szeretem azokat a buzgómócsingokat, akik HD DVD minõségben töltenek le a nap 24 órájában ponyvaregényeket és sz*r amerikai sorozatokat, de jogukban áll ezt megtenni és a szolgáltatónak kutya kötelessége a minimálisan garantált sávszélességben rendelkezésre állnia, ha nem tudja egyértelmûen bizonyítani, hogy az illetõ P2P programot használ letöltésre... márpedig ezt nem tudja bizonyítani, mivel pont erre való a titkosítás bekapcsolása. Ehhez pedig nem kell uTorrent 1.9-es hanem elég hozzá az uTorrent 1.8-as is .

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

"Nekem különösen fáj, ha UPC feliratot látok, mert vagy 3 évig rabolták a pénzem a gány internetükkel, meg a marhadrága tv csomagukkal. Na persze mióta megjelent a digi már csökentettek, de én már megszabadultam tõlük szerencsére"

Hát igen, nem emlékszem mennyit fizettem a UPC-nél de úgy rémlik 10.000 körül volt a 10/1 mbit-es net... Digi-nél 5000 körül fizetek a 30/30mbit elérésért. XD
Mondjuk nem mintha kihasználnám, de hát ennyi pénzért...
Szóval a UPC benyalhat.

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

addíg jó amíg alszik... legalább nem kell a hülyeségeit látni 40es betûmérettel xDD

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

Vorpal
Hol van vajon kiki - és miért nem önti el szarral a témát?

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

avengir
"(sõt, ha jól tudom a Steammel született meg a torrent technológia)" sõt a számítógépet is a játékok miatt találták ki xD

Eredetileg egy katonai fejlesztés volt, mely az internet esetleges összeomlásást követõ kommunikációt hívatott elõsegíteni. A seregnek végül nem kellett és emiatt került a mezei userek közé, akik számára az okosok az eredeti bittorent felhasználásával megcsinálták a mikro (és nem U) torrentet.

https://hotshu.wordpress.com/

Én meg saját tapasztalatból tudom, hogy tökéletesen mûködik a UPC védelmének a kijátszása uTorrent klienssel 😊 (csak erõltetett titkosított kapcsolatot kell használni).. nálam így minden annyival jön amennyivel csak tud...

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Van akinek megy, van akinek nem

http://www.sg.hu/cikkek/64291/megkerulne_a_szolgaltatok_korlatozasait_az_utorrent
Itt legalább 10-en írták, hogy semmit sem segít a utorrent UPC esetében.
(érdemes lejjebb görgetni)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1228148973&no=75

https://twitter.com/foodlfg

Remélem az sg-bõl nem lesz valami bérenc oldal, mer mostanság elég gyanús cikkei is vannak, a upc állandó ajnározásáról nem is beszélve.

Nekem különösen fáj, ha UPC feliratot látok, mert vagy 3 évig rabolták a pénzem a gány internetükkel, meg a marhadrága tv csomagukkal. Na persze mióta megjelent a digi már csökentettek, de én már megszabadultam tõlük szerencsére. A jelszó:

DIGI
Nekem a torrent korlátozáson, és a folyamatosan elévülõ fõ jelszón kívül más bajom nem volt a UPC-vel eddig, mindig is jött a maximális sebesség, és ha a Digit, és a helyi, pár utcában elérhetõ lan szolgáltatókat nem nézzük, akkor a legjobb sebesség/ár arányban.

Ez az uTP dolog nagyon jónak tûnik, és remélem tényleg csökkenti a hálózat terheltségét, mert akkor egyszer remélem megszüntetik a korlátozást, ugyanis sok CDS rendszer torrent alapú, pl a Steam is asszem(sõt, ha jól tudom a Steammel született meg a torrent technológia), meg a Blizzard Downloader, és hónapokon belül megint teljesen kijátszható lesz a korlátozás, akkor meg csak ezeket a CDS rendszereket fogja korlátozni a UPC(korlátozza is már õket a legelsõ torrent korlátozás óta, mert a lehetõ legegyszerûbb bittorrent technológiákat használják ezek a kliensek, és hiába szedhetõ ki a torrent fájl, ha a legtöbb seeder ezeket a klienseket használja, és egy uTorrent nem tud hozzájuk titkosítva kapcsolódni), annak meg sok értelme nem lesz.
hát nemtom, hogy mi bajotok a upcvel
nekem chello goldom van, tökéletesen müködik, és, nyilván megfelelõ torrentekkel, olyan 1,5-1,7 mbyte/seccel tudok tölteni vele délután.
hát nem 20 mbit, mint amennyi elvileg, de nekem mondjuk bõven elég...
szóval nem értem, hogy miért fikázzátok
Ne is mondd, mellettünk lévõ házban már van üvegszálas net, én meg fuckUPC-vel szívok továbbra is... 😞

What can change the nature of a man?

Én azt olvastam, hogy dec11én lép hatályba, de a rendelet szeptemberben készült el

Vagy inkább jövõhét ?
http://itcafe.hu/hir/a_jovo_hettol_lassabb_lesz_az_internet_magyarorszagon.html

Az esgé még nem volt képes megírni, legalábbis nem láttam, de egyébként is masszív lemaradásban szenvednek..

Magnum PI
Sajnos teljesen igaza van. Én is csak néztem mint a moziban mikor 5 megás UPC-re váltottam a régi 4 megásat és a torrent kb 100k-val jött ha jó napom volt.

A hírrõl meg annyit hogy a szándéktól függetlenül akkor is UDP-t fog használni, ha jól tudom, vagyis a szolgáltatók nem tudják úgy korlátozni ezért meg fog nõni az adatforgalom mint állat.

Stefling
Le vagy maradva, már rég van ilyen, Október 1-tõl assze, vagy Nov 1tõl 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Stefling
lol, nekem csak ne csökkentse a sebességem az új kliens.... :S

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Mire gondolsz ? 😄

Te mirõl beszélsz??
Ja igen. Híresztelték, hogy mostasztán eljõ közénk a gonosz, aki porbadönti a zinternetet. De ez maximum csak olyan esetekben lehet probléma, amikor valaki például UPC-t használ. Hiszen õk bevallottan gány hálózattal rendelkeznek, ezért korlátozzák a sávszélességet (õk mondták, nem én).
Egyébként pedig senki mást nem zavar ez, csak az olyan cégeket, mint a UPC..

Olyasmit is hallottam, hogy nemsokára kötelezõ lesz feltüntetni a minimum garantált sávszélességeket látható helyeket. El tudom képzelni a UPC-t: hogy 10Mbit, garantált min 200kbit, ami torrentnél csak 30.. 😄D
Csak akkor vennék UPC-s csomagot, ha nem lenne más választásom. Kész röhej.

← ElőzőOldal 2 / 2